Puya

A devenit cunoscut datorită melodiilor pe care le-a lansat şi au ajuns să fie pe primele locuri în topurile de la radio. Mai mult, artistul este considerat de fani unul dintre cei mai duri hip-hoperi din România.

Puya este un artist îndrăgit în industria muzicală, datorită pieselor pe care le-a lansat. Chiar dacă are o carieră de invidiat, interpretul nu uită de familie. Aşa că de 1 Martie, vedeta a fost să îi cumpere soţiei sale şi celor doi copii mărţişoare.

Puya a postat această imagine pe contul său de socializare, unde le arăta fanilor ce suveniruri a alea pentru cei dragi.

Artistul a devenit cunoscut datorita pieselor sale
Artistul a devenit cunoscut datorita pieselor sale
"Pentru mine asta e ziua îndrăgostiţilor...ce dacă plouă mergeţi să luaţi un mărţisor...să moară Sfântul Valentin" - a scris cântăreţul pe platforma de socializare. Fanii au rămas surprinşi de fotografia publicată şi au comentat imediat postarea: "Bravo pentru felul acesta, de a gândi...asa e. Ai mare dreptate să ai parte de tot binele", "Eşti un drăgălaş! O primăvara frumoasă vă doresc!"


Botez pe ritmuri de manele

Puya este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din România, însă acest lucru nu înseamnă că este obsedat de muzica "underground". La ambele petreceri de botez ale fiicelor sale, solistul a chemat cântăreţi de muzică lăutărească şi manelişti, care să întreţină atmosfera. Puya nu doar că a dansat toată seara, dar a fredonat alături de artiştii invitati la petrecere.


Oana Pascaru
 

Citeste despre: puya cumpara martisoare, puya 1 martie, puya cantaret de hip-hop


Share On Facebook