valentina pelinel

Tot felul de zvonuri circula in jurul vestii ca Valentina Pelinel va avea un copil cu Cristi Borcea, informatie confirmata chiar de fostul fotomodel. CANCAN.ro a aflat cum a ramas insarcinata, in realitate, sexoasa blondina.

Au trecut mai bine de doi ani de cand au inceput sa circule zvonuri conform carora Cristi Borcea ar avea o relatie extraconjugala cu Valentina Pelinel. Pe vremea aceea, ea era casatorita cu Cristian Boureanu, de care, insa, intre timp, a divortat. Zvonurile au inceput sa devina realitate in 2013, atunci cand Valentina Pelinel a fost fotografiata de paparazii CANCAN.ro iesind din inchisoarea in care se afla incarcerat fostul presedinte al lui Dinamo.

borcea

Desi lucrurile erau cat se poate de clare, manechinul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat relatia. In schimb, Alina, sotia oficiala a lui Cristi Borcea, a continuat sa pozeze in femeia fericita si implinita, care traieste o poveste de dragoste intensa alaturi de sotul ei, chiar daca acesta se afla dupa gratii.

vidicanVenea regulat la vizita in camera conjugala!


Tot adevarul a iesit insa la iveala zilele trecute, atunci cand Valentina Pelinel a marturisit ca este insarcinata in patru luni si ca va aduce pe lume un baietel, recunoscand voalat ca Borcea este tatal bebelusului. De atunci, tot felul de ipoteze au circulat in jurul acestei bombe.

valentina pelinel

Gigi Becali a incercat sa faca lumina in acest caz, marturisind ca Valentina nu a ramas insarcinata pe cai naturale, ci printr-o inseminare in vitro cu sperma dinamovistului incarcerat. Insa, in realitate, lucrurile au stat cu totul altfel, iar CANCAN.ro a aflat adevarul: ”Gigi Becali a spus ca Pelinel nu a ramas gravida pe cale naturala, pentru ca, astfel, conducerea penitenciarului ar fi intrat la belele, s-ar fi facut anchete. Vizitele in camera conjugala sunt pentru sotii, nu pentru amante. Insa, Pelinel a venit extrem de des in camera conjugala. De fapt, Alina Borcea a fost numai de doua ori. Atunci cand iesea in permisie, Cristi trebuia sa dea adresa la care se afla. Mereu dadea ca locatie apartamentul in care locuieste Valentina. Rar dadea pe la sotie”, a declarat o sursa de incredere, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre:valentina pelinel sarcina, valentina pelinel cristi borcea, valentina pelinel copil, alina vidican


Share On Facebook