Andreea Marin

Vestea că Dan Marin, tatăl Andreei Marin, a murit a sensibilizat atât familia vedetei TV, cât şi pe cea a lui Ştefan Bănică Jr. CANCAN.ro a aflat că artistul a fost devastat când a aflat că fostul socru a trecut în nefiinţă.

Andreea Marin şi-a anulat toate programările pe care le avea, plus o plecare în Dublin, după ce a aflat, joi, la primele ore, că tatăl ei, Dan Marin, a murit. În aceste momente, întreaga familie îi este alături fostei ”Zâne” a Surprizelor, care este dărâmată, după ce omul care a sprijinit-o cel mai mult în viaţă s-a stins. Alături de Andreea Marin este şi fostul soţ, Ştefan Bănică Jr., care a aflat încă de dimineaţă că Dan Marin a murit.

CANCAN.ro a aflat că artistul a fost înştiinţat de apropiaţi că Dan Marin a murit, iar momentul în care cântăreţul a aflat a fost unul sfâşietor. Ştefan Bănică Jr. este alături de Andreea Marin în aceste momente şi chiar a sunat-o să-i spună condoleanţe, mai ales că tatăl vedetei este bunicul Violetei, fiica celor doi .

Dan Marin a încetat din viaţă joi dimineaţa, 3 martie 2016
Dan Marin a încetat din viaţă joi dimineaţa, 3 martie 2016

O persoană din staff-ul lui Ştefan Bănică Jr. a mărturisit că familia este într-o stare sufletească foarte grea. ”În aceste momente nu se pot face declaraţii, toată lumea este supărată, este o situaţie foarte grea. Lucrurile sunt în familie.”, a mărturisit Ştefan, asistentul lui Bănică, pentru CANCAN.ro.

Citeşte şi:

Ultima ora! Tatăl Andreei Marin a murit în urmă cu puţin timp! " Nu aş fi aşternut aceste rânduri, dar nu ştiu..."

Andreea Marin a rupt tacerea! Ce a spus despre Mihaela Radulescu: “Cred ca asa este firesc!”

Larisa Ciută

Citeste despre:andreea marin, andreea marin tata, tata andreea amrina a murit, dan marin a murit


Share On Facebook