camera intima
Sursa: bumbutz.ro

Valentina Pelinel a declarat ca este insarcinata si ca va avea un baietel. Se presupune ca tatal copilului ar fi Cristi Borcea, omul pentru care ar fi divortat de Cristian Boureanu.
 

Chiar daca dinamovistul nu este liber, acest lucru nu pare o problema pentru viata sexuala a lui Borcea. In urma cu trei ani a lasat-o insarcinata pe Alina Vidican, chiar daca se afla dupa gratii.

camera intima

 

Actele amoroase s-ar fi consumat la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferential. Cel mai probabil, atat cu Vidican cat si cu Pelinel, Borcea s-a intalnit in "camera intima".

camera intima

 

Fotograful Cosmin Bumbut este primul care a intrat in inchisori si a pozat camerele intime ale detinutilor, desi acestea exista chiar de cand am intrat in Uniunea Europeana.

Citeste si:

Primele imagini cu Valentina Pelinel insarcinata! Blonda este in culmea fericirii si are niste sani enormi!

Care a fost reactia tatalui copilului Valentinei Pelinel, cand i-a zis ca vor avea un baietel

Fosta doamna Boureanu este in al noualea cer
 

Valentina Pelinel este foarte bucuroasa ca va deveni mamica. “Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine”, a scris Pelinel pe pagina ei de socializare.

 

Loredana Toma

Citeste despre: valentina pelinel, camera intima, sarcina, cristi borcea


Share On Facebook