fuego

Fuego nu este fiul Irinei Loghin, cum multi ar fi tentati sa creada. Uite cum arata mama lui adevarata si cat de mult seamana cu ea la fata, buze si ochi!
 

Fuego nu a aratat-o foarte des publicului pe adevarata lui mama, doamna Eugenia Surugiu. Nu exista imagini cu ei impreuna, nu au fost la emisiuni, iar Fuego nu-si invita mama la concerte pentru ca, a motivat el, e prea emotiva si plange de fiecare data cand il vede pe scena.

mama fuego

Desi au fost unele momente cand a vorbit despre mama lui, Paul Surugiu nu a prezentat decat doua fotografii, in urma cu ani buni, in emisiunea "Povestiri adevarate", de pe Acasa TV.

mama fuego

Citeste si:

Am aflat cine ii impodobeste, de fapt, BRADUL lui Fuego! Va dam un indiciu: nu e vorba despre… mama lui!

Primul colind hip-hop din Romania, semnat de Cheloo si Fuego?

Fuego despre Irina Loghin: “E mama mea adoptiva

E fiul meu si ma bucur ca e al meu ”, spune Irina Loghin despre Fuego. Si el, la randul lui, e mandru sa recunoasca:„pot sa zic ca e mama mea adoptiva”.


Fuego a invatat de la ea ce inseamna succesul si care sunt adevaratele valorii ale vietii, dar ceea ce nu stie multa lume este ca mama sufletului sau l-a invatat sa fie un barbat optimist. „Doamna Irina e o doamna distractiva, un coleg exceptional si mama mea adoptiva!”, recunoaste Fuego.

 

Loredana Toma

 

Citeste despre: fuego, mama adevarata, eugenia surugiu


Share On Facebook