bianca dragusanu

Bianca Drăguşanu nu a scăpat de rănile de pe picioare, vedeta a ieşit pe stradă cu picioarele zdrobite. Nici operaţiile estetice, dar nici fondul de ten nu au reuşit să-i acopere rănile.

 

Ţi se face pielea de găină când priveşti aceste imagini

Bianca Draguşanu a trecut prin clipe de cosmar în urmă cu câţiva ani, când a fost victima violenţei extreme. Unul dintre foştii săi iubiţi a bătut-o atât de tare încât a fost nevoită să stea două zile în comă, la spital. Mai mult decât atât, era cât pe ce să-i fie amputat un picior.
 

"Am ajuns la spitalul din Petroşani, cu un cheag de sânge imens pe picior. Un medic incompetent mi-a făcut o incizie pentru a scoate sângele şi apoi m-a internat la aseptici, oameni cu diverse afecţiuni cu bacteria. Rana mea fiind deschisă, s-a infectat în aşa hal, încât au vrut să îmi taie piciorul. Eu eram în comă de 48 de ore, dar Dumnezeu a vrut să mă trezesc şi le-am spus că dacă îmi taie piciorul, eu mă arunc pe geam şi mă omor", mărturisea aceasta.
 

Paparazzi CANCAN.RO au surprins-o pe fosta roşcată, în plină zi, având picioarele pline de răni. Deoarece era îmbrăcată cu o pereche de jeanşi, care erau suflecaţi, rănile se pot observa cu uşurinţă.

Biancai Dragusanu i se vad ranile la picioare.
Biancai Dragusanu i se vad ranile la picioare.

 

 

Nici operaţiile estetice, nici fondul de ten nu i-au acoperit rănile
 

Semnele inestetice îi dau mari bătai de cap Biancăi Drăguşanu, care încearcă prin diferite metode să scape de hematoame, având numeroase intervenţii chirurgicale, tratamente şi tuburi de fond de ten pe care le-a folosit pentru a-şi ascunde vânătăile de pe picioare.

Ranile de pe picioarele Biancai.
Ranile de pe picioarele Biancai.

 

S-a operat şi în Ungaria, a făcut diverse tratamente cu laser, însă semnele din tinereţe încă tronează pe picioarele Biancăi. Nimic nu pare să dea rezultate, iar Bianca Drăguşanu se luptă deja, de mai mulţi ani, să scape de această traumă.
 

Dincolo de faptul că picioarele roşcatei sunt pline de hematoame, blonda se plânge şi de dureri insuportabile, problema cea mai mare având-o la piciorul drept.
 

"Sunt nişte hematoame care au o vechime de peste 10 ani şi starea lor nu se ameliorează. S-a produs o mică incizie prin care s-au extras nodulii. Eu mi-am dat seama că există o schimbare", spunea iubita lui Victor Slav.

 

Vedeta păstrează şi azi urmele bătăilor primite de la interlopul Coco Păun

Bianca Drăguşanu a rămas cu amintiri groaznice în urma relaţiei pe care a avut-o cu interlopul Coco Păun. Timp de doi ani, vedeta a îndurat bătăi constante, atât ea, cât şi angajaţii fostului iubit.

Bianca Dragusanu alaturi de Coco Paun.
Bianca Dragusanu alaturi de Coco Paun.

Am cunoscut un individ care mi-a rupt picioarele. Doi ani a durat calvarul. Au fost perioade în care eram ţinută în casă şi eram păzită. Mă ducea la o cabană din Petrosani şi mă bătea constant. Eram vânătă la faţă şi aveam nasul rupt. Unui angajat de-ai lui i-a zdrobit degetele de faţă cu mine, cu un par”, a povestit fosta asistentă.

Bianca a mai declarat că actul de violenţă la care a fost supusă şi în urma căruia a rămas cu traume la picioare nu a fost unul singular, fostul iubit obişnuind să o bată destul de des.
 

"Îmi aducea tot felul de dovezi ale forţei fizice şi psihice pe care o are asupra oamenilor. Avea o cabană la Petroşani şi de multe ori mă răpea de pe stradă şi mă ducea acolo. O dată i-a rupt mâna unui angajat de-al lui pentru că m-a lăsat să scap de acolo. Când mă bătea, mă punea să mă aşez în genunchi în faţa lui şi să îmi cer iertare că l-a provocat. Mă punea jos şi mă bătea ca un câine, până nu mai mişcam. Mi se părea că singura şansă pe care o am ca să scap de el e să îmi iau zilele", şi-a amintit Bianca.

 

Bianca se declară fericită alături de Victor Slav
 

Bianca şi Victor s-au căsătorit în toamna anului 2013, însă la doar cinci luni de când şi-au jurat credinţă veşnică cei doi au divorţat la notar. La scurt timp după separare, au reîncercat o reîmpăcare şi au plecat în mare secret într-o vacanţă în Turcia, însă nu au reuşit să îndrepte lucrurile.

Bianca Dragusanu, in bratele lui Victor Slav.
Bianca Dragusanu, in bratele lui Victor Slav.

După numeroasele suişuri şi coborâşuri, Bianca şi Victor au început anul 2016 cu dreptul, căci par mai îndrăgostiţi ca niciodată. Fotografiile pe care cei doi le publică pe site-urile de socializare arată că sunt pe drumul cel bun.

 Anca Toma

Citeste despre: bianca dragusanu, picioare zdrobite, rani vizibile, a luat bataie de la coco paun


Share On Facebook