Loading the player...

Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu este un om foarte discret de cand s-a hotarat sa nu mai candideze la functia suprema in stat si de cand a parasit scena politica. Nici bine nu au trecut sarbatorile, politicianul avand pofte culinare.
 

Emil Constantinescu a fost suprins de paparazzi CANCAN.RO la cumparaturi. Se pare ca politicianul are pofte culinare, in special de mezeluri.

emil constantinescu

 

Ajuns la vitrina cu mezeluri, domnul Constantinescu sta cateva minute bune, nestiind ce sa aleaga, se consulta cu vanzatoare, dupa care apare si un barbat care il ajuta in cele din urma sa cumpere cateva bucate traditionale.

emil constantinescu

emil constantinescu

 

La un moment dat, Emil Constantinescu se uita la telefon, probabil vrea sa vada si cat este ceasul, sa stie cat timp mai are si ce cumparaturi mai poate face, imdeiat dupa acesta vorbeste la telefon.

emil constantinescu

emil constantinescu

 

Ajuns in fata vitrinei cu branzeturi, este din nou nehotarat, nu stie ce fel de smantana sa cumpere, barabatul care il insoteste, ajutandu-l din nou sa ia o decizie.

emil constantinescu

emil constantinescu

 

Probabil, in urma telefonului, a constatat ca nu mai are mult timp pentu cumparaturi, deoarece aici se opreste cu achizitionarea de bucate.

emil constantinescu

emil constantinescu

 

Emil Constantinescu, Presedinte al Romaniei in perioada 1996-2000

emil constantinescu

In 1996, CDR a castigat alegerile locale si parlamentare, iar Emil Constantinescu a fost ales prin vot direct (cu 7 milioane de voturi) Presedintele Romaniei, pentru un mandat de patru ani. In perioada mandatului sau prezidential (1996 – 2000), Romania s-a angajat intr-un larg proces de reforma in economie, justitie si administratie.

Citeste si:

Cum arata Emil Constatinescu si misterioasa sa sotie, la 14 ani de cand au plecat de la Cotroceni!

Mesajul lui Emil Constantinescu pentru Victor Ponta! Vezi care e motivul pentru care o fostul presedinte ii multumeste

 

Fostul presedinte nu mai revine pe scena politica

Emil Constantinescu a declarat ca nu o sa mai revina niciodata pe scena politica si nu o sa schimbe parerea, asa cum nu si-a schimbat nici ideile, nici idelaurile.

copii emil constantinescu

Politicianul are doi copii, o fata care activeaza in domeniul medicinei si un baiat, care este directorul unei companii romanesti pentru energie solara, ambii aflandu-se si lucrand in tara.

 

 

 

 

 

Loredana Toma
 

Citeste despre: emil constantinescu, cumparaturi, mezeluri, smantana, pofte culinare


Share On Facebook