lucian bute

Lucian Bute a luat o scurta vacanta si s-a intors in Romania pentru a lua parte la nunta surorii sale, Mariana. Imbracat intr-un sacou mo si pantaloni crem, boxeurul a aparut insotit de sotia sa, Elena.

Antrenamente grele si foarte mult sparring. De asta a avut parte Lucian Bute in ultima perioada, pregatindu-se pentru urmatorul sau meci, in care vrea sa demonstreze ca poate fi un candidat serios pentru centura IBF la supermijlocie pe care a pierdut-o in fata lui Carl Froch.

Lucian Bute si sotia lui
Lucian Bute si sotia lui

Lucian Bute si sotia sa, Elena, au fost alaturi de sora pugilistului, care s-a casatorit sambata. In urma cu o saptamana o alta sora de-a pugilistului a cununat, iar tot in aceasta vacanta a participat si la casatoria civila a Alinei Dumitru.

lucian bute

Timpul liber s-a terminat pentru Lucian Bute, care urmeaza sa se intoarca in urmatoarele zile in Canada. „In urmatoarele zile ma voi intoarce la Montreal. Am stat de vorba cu promotorul si a ramas ca data sigura pentru urmatorul meci, 6 decembrie, la Centre Bell. A ramas sa stabilim adversarul, iar in septembrie voi stabili si echipa cu care voi lucra”, a declarat Lucian Bute.

CITESTE SI
Pumnul de fier al Romaniei s-a transformat in palma de mamaliga! Ce se intampla in aceste momente cu Lucian Bute!

Decizie de ultima ora luata de Lucian Bute! Ce se intampla acum cu sportivul!

Isi doreste sa devina tata 

lucian bute

Lucian Bute se iubeste de mai bine de sapte ani cu Elena, tanara care i-a devenit sotie in vara anului trecut. Acum, cei doi lucreaza de zor la un copil, iar campionul a marturisit in repetate randuri ca cea mai mare dorinta a sa este sa devina tata.


D.C.

Citeste despre: lucian bute, urmatorul meci, carl froch


Share On Facebook