Loading the player...

Viaţa continuă pentru fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, după o lună petrecută în arest preventiv. Mario şi-a luat înapoi tot ce i se cuvine, de la rolul de şofer până la...locul de parcare din faţa vilei!

Vestea cea mare bucura nespus familia Iorgulescu în urmă cu două zile, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti. Magistraţii au decis să nu mai prelungească arestul preventiv pentru Mario, iar la cererea maestrului avocat Cristian Ene, el a fost plasat sub control judicar pentru următoarele 60 de zile. Potrivit informaţiilor cancan.ro, Mario pare că a avut o vină mult diminuată faţă de speculaţiile presei. Un tânar şcolit in Elveţia picat într-un anturaj nefericit, cu tot ce recurge dintr-o astfel de situaţie...

Pustiul a ajuns acasă, cu anumite restricţii, dar şi cu obligaţia de a se prezenta la Poliţie după un program stabilit de instanţă. Iorgulescu Jr. a fost arestat pe 15 septembrie, fiind acuzat de procurori că, alături de alte persoane din clanul ”Calu”, ar fi încercat, prin acte de violenţă, constrângere şi corupere, să determine un bărbat să-şi retragă plângerea şi declaraţiile date în cadrul unui dosar penal.

Iată însă că cea mai neagră lună din viaţa lui Mario Iorgulescu şi a părinţilor săi a trecut, şi toată lumea poate, pentru moment, să răsufle uşurată, pentru că mai este ceva până la o decizie judecătorească definitivă în acest dosar. Mario işi vede de viaţa lui iar în imaginile CANCAN.ro şi-a asumat rolul de şofer pentru tatăl său, Gino Iorgulescu. Îi vedem parcând maşina în faţa vilei deţinute de familia Iorgulescu, aflată la nici 200 de metri de reşedinta Preşedintelui României.

Gino Iorgulescu se dă jos cu oarecare greutate
Gino Iorgulescu se dă jos cu oarecare greutate

Mai întâi se dă jos Mario, de pe locul şoferului, iar apoi tatăl său, cu oarecare greutate, marcat ca orice părinte de problemele copilului, aşa cum se poate lesne observa din imagini. Cheia rămâne la senior, care închide maşina din telecomandă şi dă roată automobilului prin spate. 

Mario este deranjat de maşina parcată în spate şi îi ridica ştergătorul
Mario este deranjat de maşina parcată în spate şi îi ridica ştergătorul

Mario, în schimb, observă un aspect care îl deranjează, şi anume că un alt autoturism era parcat paralel cu gardul proprietăţii, chiar în spatele maşinii lor, aşa că juniorul recurge la gestul clasic de atenţionare: îi ridică omului ştergătorul, pentru a se asigura că nu-şi va mai lăsa maşina acolo, iar apoi intra amândoi în casă. (Gabriel Niculescu)

 

Citeste despre: mario iorgulescu, mario iorgulescu liber, mario iorgulescu arest, gino iorgulescu, clanul calu


Share On Facebook