Acasă » Exclusiv » Cum și-ar fi plănuit Jador succesul și participarea la „Puterea Dragostei” cu acordul iubitei ”de acasă”. Cine este, de fapt, Georgiana, partenera lui de șapte ani

Cum și-ar fi plănuit Jador succesul și participarea la „Puterea Dragostei” cu acordul iubitei ”de acasă”. Cine este, de fapt, Georgiana, partenera lui de șapte ani

De: L.N. 26/05/2020 | 11:59

Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, vă prezintă detalii exclusive despre relația „secretă” a celebrului cântăreț Jador cu Georgiana, șatena despre care artistul spune că ar fi doar o fostă iubită. Sursele noastre au dezvăluit amănunte uimitoare din „filmul” în care ar juca râvnitul brunet, dar și partenera ascunsă a acestuia.

Ea este iubita ”de acasă”

Georgiana Elisei are 27 de ani și a terminat studiile la Universitatea Politehnica din București. Față de reputația de burlac neliniștit pe care o are iubitul său, tânăra se încadrează mai mult la categoria fetelor cuminți, simple și loiale mai ales. Georgiana este, așadar, iubita ”de acasă” a lui Jador, care apare deja în presă de ceva timp, prezentată de brunet ca fiind o fostă iubită care i-a devenit ulterior o foarte bună prietenă.

(CITEȘTE ȘI: Dramă în familia de la Antena 1. O vedetă a pierdut sarcina recent, iar secretul dureros s-a aflat azi. Își aștepta cu nerăbdare bebelușul care ar fi trebuit să se nască anul acesta)

Georgiana Elisei, iubita ”de acasă” a lui Jador

Informația că cei doi formează un cuplu a fost divulgată pentru prima dată în competiția Puterea Dragostei, toamna trecută, când pe internet au și apărut poze cu cei doi împreună. Ella, fosta iubită din concurs a cântărețului a fost cea care a pus punctul pe „i” și le-a mărturisit tuturor că artistul care a ajuns rapid numărul 1 în Trending pe YouTube are o iubită acasă de aproape șapte ani. Bruneta, care încă este concurentă la emisiunea de la Kanal D, ar fi simțit de atunci că există un sâmbure de adevăr în zvonurile lansate pe internet, motiv pentru care s-a îndepartăt treptat de cântăreț.

(CITEȘTE ȘI: Partenera lui Ciprian Marica este nostalgică cu privire la vremurile fericite din trecut. Ce a publicat Ioana Marcu în urmă cu puțin timp)

Jador și Georgiana, iubita ”de acasă”

Jador nu s-ar fi despărțit niciodată de Georgiana

Controversatul concurent a fost acuzat de nenumărate ori în cunoscuta competiție de la Kanal D că ar avea o relație în România cu Georgiana și că a ales să participe la emisiunea prezentată de Andreea Mantea doar pentru a deveni mai cunoscut și pentru a-și promova melodiile. Iar acuzațiile s-ar adeveri acum, la aproape un an de când au fost enunțate în media.

(CITEȘTE ȘI: S-a aflat! Motivul pentru care Vulpița îl respinge vehement pe Viorel: are amantă! Cine este femeia cu care soțul Veronicăi are o relație)

Surse D.A.S, din apropierea Georgianei și a lui Jador au declarat pentru CANCAN.RO că aceștia ar fi pus la cale un plan complex pentru obținerea unui succes garantat în lumea mondenă din România. Mai exact, Georgiana nu s-ar fi despărțit niciodată de Jador. Ba chiar aceasta l-ar fi sprijinit necondiționat în participarea lui la emisiunea ”Puterea Dragostei” și l-ar fi așteptat cuminte acasă în cuibușorul lor, acolo unde conviețuiesc și în prezent.

Iar drept răsplată, pentru a uita împreună de „aventurile” avute cu alte femei, cântărețul i-ar fi oferit o vacanță de vis Georgianei, înainte de începerea pandemiei, în Dubai. Cei doi nu s-au fotografiat împreună, însă internauții le-au identificat imagini surprinse în aceleași zone din Abu Dhabi.

Jador și Georgiana au mers la Dubai înainte de începerea pandemiei

I-ar fi dat aprobare să se cupleze cu alte fete

Încurcate sunt căile dragostei, căci Georgiana, fără nicio problemă, ar fi permis ca iubitul ei să formeze relații cu alte fete, chiar sub privirile ei, în timpul competiției din Turcia, mai spun sursele noastre.

(CITEȘTE ȘI: Cum se descurcă singură la Miami fosta soție a lui Cristi Borcea? Alina Vidican a făcut un anunț important după pandemia de coronavirus)

Conform acelorași surse, Georgiana și Jador au o relație deschisă de ceva timp. Și asta doar spre binele familiei pe care cei doi plănuiesc s-o aibă împreună în viitorul apropiat. Cu alte cuvinte, tânăra ar accepta să fie respinsă în public de Jador doar pentru a-și asigura un viitor liniștit alături de artist. Cei doi se pare că locuiesc împreună și în prezent. Mai mult, aceștia s-ar iubi și s-ar înțelege foarte bine acasă, acolo unde și-ar arăta fără perdea sentimentele adevărate.

Au petrecut Paștele împreună la familia cântărețului

De Paște, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a dus-o acasă la părinții lui pe Georgiana. Există voci care susțin că Jador se va căsători până la urmă cu tânăra șatenă, chiar dacă acum susține că tot ce își dorește este să se distreze și să iasă cu cât mai multe femei.

 „A zis că e normal s-o ducă acasă pe Georgiana de Paște, e normal să o ducă acasă pe femeia pe care o respectă. Ella încă are sentimente pentru el, dar el iubește altă femeie. El o să fie cu multe femei în viața lui. El se întâlnește cu câte o femeie pe noapte. El a dus-o la țară pe Georgiana pentru că ea este femeia cu care vrea o relație pe bune. Eu cred că Jador o să se însoare cu Georgiana. Acasă, la părinți, nu duci orice femeie. Acasă, la părinți, duci pe cineva în care ai sută la sută încredere! Ei au șapte ani de relație! Ella a fost doar o distracție pentru el.

Jador nu mai vrea o relație serioasă în perioada asta, vrea să se distreze! E faimos, vrea să se distreze!, se spune într-un vlog pe Youtube. (VEZI AICI: Cum arăta Margherita de la Clejani în urmă cu 11 ani! Vedeta s-a schimbat radical și este de nerecunoscut)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
VIDEO. Paula Seling, apariție de senzație pe străzile Parisului:
VIDEO. Paula Seling, apariție de senzație pe străzile Parisului: "Câți artiști pot face asta? Respect"
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...