Andrei Galut

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, a vorbit pentru prima data dupa tragedia din Colectiv, unde colegii si prietenii lui si-au pierdut viata.

La trei luni de la incendiul din Colectiv, care i-a marcat definitiv viaţa, aradeanul Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, a exprimat primul sau mesaj public prin intermediul lui Vlad Busca, reprezentant al casei de discuri a formaţiei.

Tragedia din Colectiv i-a distrus viata
Tragedia din Colectiv i-a distrus viata

"Cei care m-au cunoscut ştiu cât de mult ne-ar fi plăcut să fim în faţa voastră acum, dar nu a fost să fie aşa. Ştiu că tot s-a discutat despre acel eveniment şi nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente. Momente în care primeşti o palmă cruntă de la viaţă, care te pune la pământ, îţi întunecă visele şi ţi-i răpeşte pe cei dragi, fără motiv şi fără ezitare. Asta a însemnat Colectiv pentru mine şi sute de alţi oameni minunaţi, care s-au alăturat pe 30 octombrie să sărbătorim împreună lansarea albumului Mantras of War. Acum avem încă 63 de motive să luptăm, să purtăm în continuare războaiele noastre interioare sau nu, să ţinem capul sus, atât pentru noi, cât şi pentru ei. Vă mulţumesc tuturor, celor care apreciază şi cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem sănătoşi şi la cât mai multe concerte!", a declarat Andrei, potrivit aradon.ro.

Livia Lixandru

Citeste despre: andrei galut, andrei galut tragedie colectiv, andrei galut declaratii tragedie colectiv


Share On Facebook