Anamaria Prodan

Toată lumea ştie despre Anamaria Prodan că este o impresară de succes din lumea fotbalului, iar pentru ea succesul jucătorilor pe care îi consiliază este mai presus de orice.

Ca să se asigure că aceştia primesc, indiferent de oră, sfaturile de care au nevoie, sexy impresara este dispusă să se vadă cu jucătorii săi oricând.

Prodanca a avut grijă ca telefonul lui Dan Alexa să fie încărcat

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, cand soţia lui Reghecampf a fost fotografiată de CANCAN.ro cand încerca să îşi vadă rezultatele muncii sale. Cu mult ieşită peste fereastra biroului ei din Centrul Capitalei, Prodanca încerca să găsească un unghi bun în care să arunce un încărcător de telefon. Ce legătură au toate acestea cu partea în care vă povesteam că Anamaria Prodan este o impresară de succes? Tocmai ultimul său „proiect“ în materie de fotbalişti pe care aceasta îi ajută contracost.

Prodanca îi aruncă lui Dan Alexa încărcătorul de la telefon pe fereastră
Prodanca îi aruncă lui Dan Alexa încărcătorul de la telefon pe fereastră

Aşa intră în scenă Dan Alexa, antrenorul de la Rapid Bucureşti, cel despre care s-a tot zvonit că pe lângă cariera sa fotbalistică, ţine şi la imaginea sa de Don Juan, pentru c-a frânt câteva inimi până acum.

Reghe era la antrenament, Alexa dădea autografe

Nu ştim care era motivul prezenţei lui Dan Alexa in faţa biroului sexy impresarei, dar vă putem povesti ce-a urmat. Imediat după ce şi-a recuperat încarcătorul de la smartphone, antrenorul de la Rapid a încercat să se îndrepte spre maşină şi să nu atragă foarte multă atenţie. Doar c-a fost imediat reperat de către un bărbat la costum, care îi voia autograful. Nimeni altul decât şoferul prinţului Paul şi al prinţesei Lia - ambii de România, care îi aştepta pe aceştia într-o parcare.

Aparent stânjenit de toată situaţia în care l-a băgat un amărât de încărcător, Dan Alexa s-a conformat şi a mers cu şoferul până la maşina acestuia, acolo unde i-a fost înmânat un pix şi-o bucată de hârtie. Aşa că antrenorul de la Rapid a scris frumos, a dat o dedicaţie şi a fugit spre propria maşină, nu cumva să-l mai recunoască şi altcineva din cartierul celebrităţilor.

Totodată, nu putem să nu ne întrebam dacă lui Dan Alexa chiar i se descarca telefonul sau Prodanca n-a vrut ca Reghe să găsească cabluri necunoscute în biroul nevestei.

Mădălina Moraru
 

Citeste despre: anamaria prodan, reghecampf, dan alexa


Share On Facebook