Dan Badea

Lora si Dan Badea au trait o frumoasa poveste de dragoste, s-au casatorit, insa au socat pe toata lumea atunci cand au decis sa divorteze. Actorul a avut prima reactie despre relatia Lorei cu Ionut Ghenu.

Lora a recunoscut ca are o relatie cu managerul sau, Ionut Ghenu. Chiar daca pana acum au negat ca au o relatie, artista a marturisit ca se iubeste cu acesta de aproape opt luni.

Dan Badea

Surprins de marturisirea foastei sotii, Dan Badea a fost retinut in declaratii. " Sa fie sanatosi. Nu ma intereseaza subiectul! E un subiect care nu ma intereseaza. Nu va suparati pe mine, dar chiar nu ma intereseaza", a spus barbatul. Pe de alta parte, Lora a declarat ca fostul sot i-a urat personal sa fie sanatoasa. " Mi-a urat si personal, mai demult. Noi suntem bine. Vorbim, ca e pacat. Au fost niste ani. Sanatatea este foarte importanta. Oamenii sanatosi sunt automat si fericiti. Daca au iubire, e normal. L-ati vazut suferind dupa ce am divortat? Ca eu nu l-am vazut. L-am vazut asa cu zambetul pe buze. De ce ar suferi acum cineva? Ar fi cam tarziu. Oricum, sa fie sanatos, fericit, iubit, sa aiba tot ce isi doreste, persoana potrivita alaturi de el", a marturisit blonda.

Livia Lixandru

Citeste despre: dan nadea, dan badea reactie lora ionut ghenu


Share On Facebook