Daniela Crudu

Cristian Borcea a avut la viata lui femei una mai frumoasa ca cealalta. Pe langa Mihaela, fosta sotie si Alina, actuala consoarta, omul de afaceri a fost surprins de nenumarate ori in compania mai multor femei celebre.
 

Relatia dintre Borcea, Pelinel si Vidican este dezbatuta de cateva zile pe toate posturile, venind si randul Danielei Crudu, despre care s-a spus ca s-ar fi iubit cu Cristi Borcea.

Daniela Crudu

In buricul Bucurestiului, la un restaurant luxos detinut de un fost fotbalist, in 2010, afaceristul se afisa cu vedeta Playboy, Daniela Crudu. Prinsa in fapt de televiziuni, vedeta declara atunci ca nu-i plac fotbalistii, dar se pare ca nu avea nicio problema cu patronii din fotbal.

Daniela Crudu

Vizibil incurcata,cand a fost intrebata daca ei nu i-a facut un copil, bruneta a raspuns cu privire la acea speculatie: "Cand eram eu la ''Neatza cu Razvan si Dani'' si eram la început... Nu l-am vazut in viata mea in realitate si in primele luni a aparut articolul asta. O prostie".

 

Daniela Crudu si Valentin s-au despartit

Daniela Crudu

Inevitabilul s-a produs! Cruduta si Valentin, barbatul pe care l-a ales la ''Burlacita'', au marturisit, luni seara, ca nu mai sunt impreuna. Cei doi au spus ca au rupt relatia, insa nu au explicat de ce. „Poate nici ea n-a avut incredere in mine, poate nici eu n-am crezut ca e real. Relatia dintre noi nu mai exista”, a spus Valentin.
 

Loredana Toma

Citeste despre: daniela crudu, cristi borcea, relatie, iubire


Share On Facebook