Daniela Crudu
Daniela si-a trimis iubitul la scoala

Zilele trecute, Mihai Costea a semnat cu o ehipa de club din Polonia iar, de atunci, iubita lui, Daniela Crudu nu se poate opri din plans. De acum inainte, cei doi se vor vedea cel mult o data pe luna, aflandu-se la 1400 de kilometri distanta.

Au trecut patru ani de cand formeaza un cuplu, insa relatia lor a fost presarata cu multe certuri si impacari. Daniela Crudu si Mihai Costea au fost de multe ori la un pas de despartire, totul din cauza geloziei exagerate a fotbalistului. Tocmai de aceea, focoasa bruneta a renuntat la multe job-uri, ba chiar si la banalele iesiri cu prietenele, in oras. Situatia a devenit si mai tensionata in ultimele zece luni, de cand Mihai Costea nu mai are echipa de club. Insa, zilele trecute, soarele a iesit si pe strada acestuia, el semnand un contract cu o echipa nou promovata din Polonia.

 

Se vor vedea extrem de rar!

Daniela si-a trimis iubitul la scoala
Daniela si-a trimis iubitul la scoala
Fotbalistul a plecat deja sa se instaleze acolo, insa iubita lui, Daniela Crudu, nu a putut sa il insoteasca, pentru ca este implicata in multe proiecte de televiziune, mai ales ca suntem in perioada estivala. Insa, desi munceste de dimineata pana seara, Cruduta nu face altceva decat sa planga de dorul iubitului ei:
Bruneta pare din ce in ce mai slaba
Bruneta pare din ce in ce mai slaba
 "Daniela sufera mult dupa Costea, mai ales ca ei nu au fost despartiti mai deloc. Ei sunt si foarte gelosi, posesivi, iar gandul ca nu vor mai fi impreuna clipa de clipa, ca nu se vor mai putea controla, ii face sa sufere. Mihai plange pe o parte, ea pe alta parte.
Daniela si Nila au format un cuplu timp de patru ani
Daniela si Nila au format un cuplu timp de patru ani
Se vor vedea cam o data pe luna, avand in vedere ca ii despart 1400 de km. Acum se vor vedea dupa 15 august, cand se mai elibereaza ea putin si va putea merge la el. La cat de gelosi sunt, nu stiu daca povestea lor de dragoste va trece peste acest test
", a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

S-a chinuit sa slabeasca, iar acum da cu piciorul la tot! Daniela Crudu, surprinsa in fata unui gratar, cu berea in mana

Daniela Crudu a ajuns de NERECUNOSCUT! "Pacat de boala incurabila de care sufera!"

A renuntat la scoala!

Mihai Costea este in continuare jucatorul Stelei, insa a fost anuntat ca nu mai are ce cauta in Ghencea
Mihai Costea este in continuare jucatorul Stelei, insa a fost anuntat ca nu mai are ce cauta in Ghencea
In urma cu doar cateva saptamani, Daniela Crudu si-a inscris iubitul in clasa a X-a, cerandu-i acestuia sa isi termine studiile. Mihai Costea a acceptat, insa, dupa ce a semnat contractul cu echipa poloneza, a renuntat la studii, asa cum era de asteptat. Asta, chiar daca ar fi mers la un liceu cu profil seral.

 

Claudia Balan

Citeste despre: mihai costea, daniela crudu, mihai costea echipa de club, daniela crudu lacrimi


Share On Facebook