Daniela Crudu

Asistenta pacatoasa reuseste sa atraga privirile celor din jur, datorita aspectului sau fizic. Totodata, tanara este cunoscuta de apropiati pentru energia pozitiva pe care o emana celor care o inconjoara.
 

De fiecare data cand apare in public, Daniela Crudu afiseaza un zambet perfect si da de inteles ca problemele de zi cu zi care se ivesc pe ea o ocolesc. Insa, se pare ca nu este asa, din cauza ca, in acest moment, bruneta este foarte racita.

Asistenta pacatoasa este racita
Asistenta pacatoasa este racita

Pentru ca a vazut ca nu se simte bine, Cruduta si-a pus mai multe felii de cartofi pe frunte si a sunat imediat la 112 pentru a veni un echipaj medical. "Am chemat salvarea. Mi s-a spus ca am o raceala puternica, n-am imunitate in organism. Am fost la sala si dupa ce am ajuns acasa nu am mai putut sa ma ridic din pat" - a marturisit vedeta in cadrul unei emisiuni TV.


Cruduta a fost parasita de logodnic!

Chiar daca este o femeie celebra si atragatoare aceasta nu prea are noroc in dragoste, deoarece vedeta TV a fost parasita de logodnicul sau, Valentin Gane - castigatorul de la "Burlacita".

Oana Pascaru
 

Citeste despre: daniela crudu racita, daniela crudu si valentin gane, daniela crudu asistenta tv


Share On Facebook