Daniela Crudu

Desi afara iarna si-a intrat definitiv in drepturi, Daniela Crudu pare ca se incapataneaza sa mai tina vara pe loc. Vedeta si-a surprins toti fanii cu noul ei look, unul in care bronzul este elementul de baza.

Daca cei mai multi dintre noi au fost speriati de schimbarea brusca de temperatura, iar frigul i-a dat complet peste cap, iata ca in cazul Danielei Crudu lucrurile stau complet diferit. Nu numai ca nu este afectata de vremea urata, insa, se pare ca vedetei chiar ii prieste iarna.

Daniela Crudu si-a socat fanii cu noul ei look
Daniela Crudu si-a socat fanii cu noul ei look

Duminica aceasta, bruneta si-a facut aparitia la emisiunea unde este asistenta cu un look care i-a lasat pe cei mai multi fara cuvinte. Aceasta pare ca a venit direct de pe o insula exotica, socand pe toata lumea cu bronzul ei.

CITESTE SI

Lovitura fatala pentru Daniela Crudu! A pus mana pe telefon si a sunat-o pe amanta lui Nila! Cand i-a spus asta, a scapat mobilul

Imaginile durerii totale! Daniela Crudu nu se poate opri din plans, dupa ce a aflat ca Nila o insela cu o prietena

Bruneta pare ca a cam exagerat cu solarul
Bruneta pare ca a cam exagerat cu solarul

Neagra tuci, asa poate fi descrisa de acum Daniela, aceasta parand ca a cam exagerat cu statul la solar. Nu de alta, dar in mod natural nu avea cu siguranta cum sa ajunga asa, atata timp cat in Bucuresti temperatura se apropie vertiginos catre zero grade.

A.D.

Citeste despre: daniela crudu, daniela crudu schimbare de look, daniela crudu solar, daniela crudu bronzata


Share On Facebook