De la saracie la bogatie! Babi Minune are propriul apartament, o colectie de 20 de parfumuri scumpe si numai bauturi rafinate! Vezi cum arata casa sa!
Babi Minune impreuna cu sora sa, Petruta

Babi Minune a fost un copil amarat care canta pe strazi pentru a strange bani ca sa isi poata intretine familia. A cunoscut faima cand a devenit cantaret de manele si acum este mandru ca si-a cumparat propria casa in care sta cu mama si fratii lui.

Babi si-a cumparat propriul apartament la care inca mai are de facut retusuri: "Stau de o luna in apartament, mai am pana pun toate lucrurile la punct. Ea e sora mea, Petruta. Eu locuiesc cu fratii mei si cu mama mea. Apartamentul este al meu. Mi-am dorit foarte mult sa am o casa si sa fiu fericit cu familia me", a declarat acesta in timp ce isi expunea colectia de parfumuri scumpe si de firma, peste 20 la numar: "Imi plac parfumurile mult, iau mereu cand plec in strainatate cate 3-4. Sunt foarte scumpe. Imi plac mult hainele de firma, nu stiu cat dau pe ele in fiecare luna. Mama are grija de ele", a declarat Babi Minune pentru "Drept la tinta".

Cantaretul detine un apartament cu doua camera in care s-a mutat toata familia si pe care l-a renovat in intregime. Are o camera frumoasa in care isi tine colectia de peste 20 de parfumuri de firma, dar si covorul cu chipul impresarului sau, In sufragerie are un bar mare cu numeroase sticle de alcool pentru a servi musafirii numai cu bauturile cele mai bune.

"Au fost zile grele, nu am dormit pe strada, dar nu am dus-o bine si nu imi este rusine sa spun. Erau zile in care nu aveam mancare in casa, dar avem pe cineva deasupra care are grija de noi", a spus Babi care momentan nu este implicat intr-o relatie: "Am iubita, dar nu se stie. Nu prea iubesc. Acum lucram la o selectie cu Salam, Minune si Alina de la Timisoara si vom lucra in studio pentru a scoate un album pana la Paste, sa rupa Romania. Ma gandesc la muzica."

Mama cantaretului este mandra de fiul ei de care era convinsa ca va fi un om mare pentru ca era ascultator de mic.

"Daca a plecat de jos si acum este sus, normal ca sunt fericita. Am avut incredere in el pentru ca era un copil ascultator si facea ce ii ziceam. Ma ajuta sa intretin familia", a declarat aceasta.