Oana Zavoranu

Cine are impresia ca e ieftin sa locuiesti intr-o vila se insala amarnic! Oana Zavoranu platea peste 5.000 de lei lunar la gaze, motiv pentru care a renuntat la calorifere, in mijlocul iernii. Acum, vedeta a gasit o metoda inedita pentru a se incalzi.

Gigacaloria a devenit istorie pentru caloriferele Oanei Zavoranu. Nemultumita de facturile tot mai mari la gaze, bruneta a luat o masura radicala. Nu-si mai incalzeste casa cu gaz, ci cu plasme termice.In intimitate ii place sa stea cat mai sumar imbracata, insa temperaturile scazute au lasat-o rece... la propriu. Satula sa tremure de frig la etajul vilei din zona Dorobanti, Oana Zavoranu a renuntat definitiv la calorifere si si-a placat peretii cu cea mai noua metoda de incalzire.

Zavo adora sa traiasca in lux
Zavo adora sa traiasca in lux
 

 

Platea la gaze peste o mie de euro pe luna

 

zavoranu
A comandat 16 plasme termice pe care le-a montat deja pe pereti: „Caloriferele nu-mi ofereau confortul termic de care am nevoie si, in plus, erau si inestetice. Aceste plasme sunt moderne si se potrivesc cu stilul casei mel.”, ne-a declarat Oana Zavoranu. Zavo isi incalzea locuinta cu o centrala termica, insa facturile tot mai mari au facut-o sa renunte la caloriferele care oricum nu-i ofereau caldura pe care si-o doreste.
Asa arata casa Oanei Zavoranu
Asa arata casa Oanei Zavoranu
Oana platea in medie 50 de milioane de lei vechi lunar pentru factura la gaze si spera ca noua metoda electrica de incalzire sa-i reduca la jumatate suma.
zavoranu
Pretul acestor panouri variaza in functie de dimensiune si dotarile tehnice. La un simplu calclul, investitia in cele 16 plasme termice ar fi costat-o pe Zavo aproximativ 10.000 de euro.

 

CITESTE SI:

 

Oana Zavoranu mai vrea un singur lucru de la Pepe! Cea mai sincera marturisire a brunetei: "Simt nevoia sa ii..."

Atat i-a trebuit lui Pepe! Declaratia data pentru Cancan.ro a scos “monstrul” din Zavo: “E un infractor bataus… Eu sunt sefa lui!"

Are casa tapetata cu cristale Swarovski

 

Zavo a investit foarte mult in vila din Dorobanti
Zavo a investit foarte mult in vila din Dorobanti
Vedeta a investit enorm in vila sa din Dorobanti si, cum adora sa traiasca in lux, are mobilier de ultima moda. Dincolo de piesele inedite, Zavo si-a impodobit casa, la propriu, in cristale Swarovski, preferatele ei, astfel ca atunci cand intri in locuionta ei, totul in jur straluceste, la propriu.
zavoranu
Investitia a fost una colosala, de cateva zeci de mii de euro, insa Oana nu se uita la bani atunci cand vine vorba despre confortul propriu.

 

Marius Nita

 


 

Citeste despre: oana zavoranu, oana zavoranu vila dorobanti, oana zavoranu incalzire vila, oana zavoranu gaze, oana zavoranu swarovski


Share On Facebook