Oana Roman

Oana Roman si fetita ei au ramas singure, dupa ce sotul vedetei, Marius Elisei a decis sa paraseasca tara si sa munceasca in strainatate. Cele doua trec prin momente complicate, iar fetita plange dupa tatal ei.

Marius a plecat în Anglia să muncească pentru o rudă apropiată, insa, Oana Roman nu exclude posibilitatea de a-l urma acolo.

"Nu m-am gândit foarte serios la asta. Isabela este foarte mică şi am nevoie de un ajutor ca să o pot creşte. Eu nu pot să fac efort. Dacă ar fi să plec ar trebui să mai luăm o persoană cu noi. Eu sper totuşi să înceapă să-mi meargă şi mie bine aici. Eu m-aş adapta în orice loc. Am studii, am trăit în Occident şi mi-aş găsi de lucru oriunde m-ai teleporta. Şi pentru Isabela ar fi mai bine să meargă la grădiniţă şi la şcoală în altă ţară. Marius a plecat cu ochii în lacrimi de acasă. Isabela a plâns trei ore încontinuu în seara când a plecat. Mi-a preluat starea", a declarat Oana Roman la o emisiune tv.

Oana Roman

Marius Elisei a confirmat şi el că şi-ar dori ca cele două să se mute în Anglia. "Îmi place deocamdată aici, ca orice lucru nou. Am prins vreo două zile urâte. Eu am în cap o idee, dar aştept să văd cum vor merge lucrurile", a adăugat Marius Elisei.

Citeste si

Oana Roman nu isi ascunde formele! Cum arata cu ADEVARAT dupa ce a nascut!

CE TRANSFORMARE! Cum poate sa arate Oana Roman acum, la 5 luni dupa ce a nascut: "Ups, a incaput in poza!"

Probleme financiare, in familia Oanei Roman

Oana a marturisit ca ultima perioada din viata ei de familie a fost foarte grea, iar tensiunea acumulata in tot acest timp si-a pus amprenta si asupra relatiei lor. Cu toate acestea, Marius Elisei si-a luat in serios rolul de cap de familie si a plecat din tara pentru a-si putea intretine familia.

L.L

 

Citeste despre: oana roman, oana roman marius elisei, oana roman probleme sanatate


Share On Facebook