simona halep

2014 a fost anul ei cu siguranta. Simona Halep a impresionat o lume intreaga cu prestatiile ei, dar acum a luat o decizie radicala. Dupa ce a fost eliminata in US Open, tenismana s-a retras la Constanta si nu va participa la urmatoarele turnee.

A castigat meci dupa meci si a reusit sa starneasca emotie in sufletul fiecarui roman, milioane de conationali rugandu-se pentru victoria ei. Anul acesta, Simoana Halep a dat tot ce avea mai bun si a intrat pentru totdeauna in istoria Romaniei, dar se pare ca toata presiunea acumulata si-a spus cuvantul.

Inainte de US Open, toti cei din jur sustineau ca a venit momentul ca tenismana romanca sa isi adjudece primul titlu de Grand Slam, dar destinul a hotarat ca trebuie sa mai astepte. Dupa ce a fost eliminata in turul trei, aceasta a luat o decizie importanta. S-a retras acasa, la Constanta, unde se va odihni pentru o perioada. Totul, in cea mai mare discretie.

Anul acesta, Simona Halep a impresionat o lume intreaga cu prestatiile ei
Anul acesta, Simona Halep a impresionat o lume intreaga cu prestatiile ei

CITESTE SI

Am aflat ce s-a intamplat cu Simona Halep, imediat dupa ce a iesit de pe zgura de la Roland Garros! Cu cine si-a petrecut noaptea!

Astrograma secreta a Simonei Halep! Ce are scris in stele sportiva despre care vorbeste tot mapamondul!

"Simona este bine. Este acasa, are nevoie de liniste si de odihna. In ultimul an a avut foarte multe turnee si s-a acumulat oboseala. A avut un ritm mult mai intens decat in anii precedenti. Organismul ei are nevoie de timp pentru a se acomoda cu acest ritm. Trebuia sa castige la US Open, dar nu era obligatoriu. Are tot timpul sa castige si turnee de Grand Slam. Mai are in fata vreo 40, daca va juca 10 ani", a declarat tatal Simonei pentru ziarul RING.

Dupa un an plin, tenismana s-a retras acasa, la Constanta, sa se odihneasca
Dupa un an plin, tenismana s-a retras acasa, la Constanta, sa se odihneasca

Isi pastreaza antrenorul

Chiar daca a pierdut la US Open in fata unei sportive mult mai slabe decat ea si se vehicula faptul ca va renunta la belgianul care a antrenat-o pana acum, Simona Halep a decis sa continue cu Wim Fissette. Tatal tenismanei a asigurat ca nu va exista nicio despartire de cel cu care fiica lui a facut performanta pana acum. "Sunt doar zvonuri. Simona nu se desparte de Fissette. Se inteleg bine, nu exista niciun motiv pentru a pune capat colaborarii", a afirmat Stere Halep.

A.D.

Citeste despre: simona halep, simona halep us open, simona halep constanta, simona halep s-a retras, simona halep familie


Share On Facebook