Victor

Dupa ce a ramas fara postul de prezentator meteo, Victor Slav a primit rolul de coprezentator la emisiunea de dans de la Antena 1 si parea ca totul a reintrat in normal. Insa, iubitul Biancai Dragusanu a avut parte de o noua lovitura.

Vestea ca productia la care lucreaza va fi scoasa din grila postului nu i-a picat deloc bine lui Slav, care acum va ramane din nou fara munca. Chiar si asa, vedeta tv nu sta degeaba. Asa ca, se apuca de afaceri.

Victor

Victor a presimtit probabil ca lucrurile nu vor merge bine in tv, asa ca s-a apucat de afaceri, proiect la care lucreaza de cateva luni buna. Fostul baiat de la meteo a inceput deja sa-si promoveze business-ul pe pagina de Facebook.

Citeste si

Victor Slav, dat afara de la Antena 1! Anuntul facut in urma cu cateva minute

Dovada CLARA ca Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au IMPACAT! Anuntul facut de roscata duminica, la miezul noptii!

“Burlacul” i-a fost suflat de… Mantea

Atunci cand a fost chemat la negocieri, la trustul Intact, s-a vrut ca Victor sa fie noul “Burlac”, miscare destul de inspirata, mai ales ca totul ar fi survenit in urma divortului de Bianca Dragusanu. Numai ca, intre timp, cum cei doi s-au impacat, situatia a scapat de sub control si s-au facut noi modificari. Astfel ca lui Victor I s-a propus un alt job cel putin la fel de tentant si de important, respectiv acela de a fi prezentator al show-ului.

L.L
 

Citeste despre: victor slav, victor slav bianca dragusanu, voctor slav antena, victior slav afaceri


Share On Facebook