Victor Slav

Desi nu ii merge deloc rau ca prezentator TV, se pare ca asta nu e suficient pentru Victor Slav. Acesta se gandeste din ce in ce mai serios sa se orienteze catre actorie, iar pentru a-si implini visul e in stare de orice. Chiar si sa faca streaptease.

A inceput sa fie tentat din ce in ce mai tare de actorie, iar acum se gandeste serios sa isi incerce norocul in domeniu. De curand, Victor Slav a facut o marturisire care a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

Acesta cocheteaza cu ideea de a pleca peste Ocean si a juca in celebrele spectacole din Las Vegas. E dispus chiar sa faca streaptease, daca va fi cazul.

Victor Slav este unul dintre cei mai sexy barbati de la noi
Victor Slav este unul dintre cei mai sexy barbati de la noi

CITESTE SI

BOMBA TOAMNEI! Totul s-a terminat intre Bianca Dragusanu si Victor Slav

BOMBA! Manevra incredibila a lui Victor Slav cu Bianca Dragusanu. A depus deja actele

"Eu am vazut multe show-uri la Las Vegas. Acolo show-ul e show. Depinde in ce punct al carierei as fi. Daca m-as indrepta spre partea asta care ma atrage a actoriei si as primi o oferta de genul asta, cred ca as face-o", a spus Victor, intr-o emisiune TV.

Foarte multe femei viseaza la prezentatorul TV
Foarte multe femei viseaza la prezentatorul TV

Relatia cu Bianca ii da batai de cap

Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav a fost una cu multe suisuri si coborasuri. Cei doi s-au casatorit dupa doar sase luni de cand se cunoscusera si s-au separat dupa aceeasi perioada de timp. De la pronuntarea divortului, au continuat sa petreaca mult timp impreuna, dar pare ca le e din ce in ce mai greu sa uite tot ce a fost intre ei si sa o ia de la inceput.

A.D.

Citeste despre: victor slav, victor slav cariera, victor slav actorie, victor slav dezbracat, victor slav streaptease, victor slav america


Share On Facebook