andra

Mihaela Radulescu va face parte in aceasta toamna, din juriul "Romanii au talent", alaturi de Andra, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis. Sotia lui Maruta a vorbit pentru prima data, despre noua ei colega

Andra spune că prezenţa Mihaelei este de bun augur şi că nu va fi o problemă să existe două femei în juriu. Ea aşteaptă însă să vadă dacă Răduleasca va fi un "jurat rău".

andra

 

Interpreta are numai cuvinte de lauda la adresa Mihaelei Radulescu. Andra spune ca iubita lui Dani otil are experienta in televiziune, e degajata, o persoana de treaba si ca nu vede nicio problema pentru care nu s-ar intelege cu ea in timpul show-ului. De asemenea, sotia lui Maruta a tinut sa precizeze ca nu se regizeaza nimic si ca totul este spontan.

Citeste si

Primele poze cu Mihaela Radulescu in doliu! Dani Otil a ajuns si el la priveghi in urma cu putin timp ca sa-si consoleze iubita!

Ultima ora! Mihaela Radulescu are inima zdrobita! Medicii nu l-au mai putut salva si deja se pregateste de inmormantare!

A revenit dupa multi ani in Pro Tv

Mihaela Radulescu s-a intors dupa multi ani la ProTv. Vedeta a semnat contractul alaturi de directorul Aleksandras Cesnavicius si va fi al 4-lea jurat al emisiunii Romanii au talent.Mihaela Radulescu a fost foarte emotionata in momentul in care si-a pus semnatura pe noul contract: "Cu emotii mari, din toate partile, am zis DA, ma marit cu Pro TV-ul pentru "Romanii au talent" ! Si e din interesul reciproc de a face o treaba grozava pentru romanii care merita sansa de a fi cunoscuti”, a spus vedeta pe pagina ei de Facebook.

L.L

Citeste despre: andra, andra, mihaela radulescu, andra, romanii au talent


Share On Facebook