Valentina Pelinel

Manechinul international este in culmea fericirii pentru ca peste cinci luni o sa devina mamica de baiat. Intr-un interviu acordat unei publicatii, Valentina Pelinel a declarat ca nu a renuntat la sport si ca mananca mult mai mult.

Valentina Pelinel a declarat pentru site-ul ideisanatoase.ro ca isi dorea de foarte mult timp un copil. Manechinul a marturisit ca regreta faptul ca nu a ramas insarcinata cand era mai tanara.

1. Cum s-a schimbat viata ta de cand ai aflat ca esti insarcinata? Ti-ai schimbat tabieturile, dieta?

Am devenit mai responsabila din toate punctele de vedere, pentru ca am realizat imediat ca nu mai e vorba doar de mine, ci raspund pentru o alta viata.

Valentina Pelinel

2. Ai un anumit numar de kilograme pe care ai voie sa il iei in primele luni de sarcina? Ce ti-a recomadat medicul?
Din punct de vedere alimentar, am introdus mai multe proteine animale, pe cat posibil organice, si mi-am luat gandul de la orice fel de regim sau detox, normal. Nu m-a conditionat nimeni pana acum vizavi de kilogramele acumulate.

De fapt, nici nu am abordat acest subiect, dar ma cantaresc des si ma informez din carti si de pe internet. A fi gravida nu e o boala si nu inseamna ca trebuie sa mananc non stop, sa ma ingras prea mult si sa nu fiu ingrijita.

3. Ai alimente interzise?
Alimentele interzise mie sunt alimentele interzise oricarei gravide si le evit, bineinteles.

Valentina Pelinel

4. La ce poftesti cel mai mult?
Nu poftesc la anumite alimente, dar mananc mai mult si, in plus, alimente pe care inainte nu simteam nevoia sa le consum, de exemplu, banane si dulciuri.

5. Ce fel de exercitii fizice sunt recomandate in timpul sarcinii?
Ma antrenez cu profesoara de fitness Luminita Nicolescu, cea care imi e prietena buna. Am adaptat exercitiile situatiei actuale si ma simt foarte bine dupa ora de antrenament, de 3 ori pe saptamana.

Valentina Pelinel

Vestea ca Valentina Pelinel este insarcinata a zguduit din temelii lumea mondena pentru ca se pare ca bebelul pe care o sa il nasca manechinul international este al lui Cristi Borcea.

Oana Pascaru

 

Citeste despre: valentina pelinel copil, valentina pelinel insarcinata


Share On Facebook