Boureanu

Cristian Boureanu este un impatimit al sporturilor extreme, insa acest lucru l-a costat din punct de vedere al sanatatii. Fostul sot al Valentinei Pelinel a avut grave probleme fizice.

Din cauza sporturilor extreme pe care le practica, Boureanu a trecut prin momente cumplite. "In urma cu ceva timp am ramas stramb. Vara se intampla, aveam 4 discuri sparte, doua lombare. De la sporturile extreme pe care le fac.", a povestit Boureanu, in cadrul unei emisiuni TV.

Boureanu

Cristian Boureanu a mai declarat ca nu se fereste sa nu fie filmat atunci cand participa la vreo petrecere . "Totdeauna am cantat la petreceri cu lautari. Cand ma duc la nunta, beau pana dimineata. Mi s-a intamplat si mie sa beau un pahar in plus. De un an si jumatate nici nu am mai facut politica si nici nu stiu daca am sa mai fac",a povestit Boureanu.

Citeste si

La un pas de bataie! Boureanu, injurat de Turcu Jr.: "Nu stii sa tii femeia langa tine! Au luat-o toti pe Valentina!"

Cristian Boureanu si iubita blonda, aparitie jenanta pe litoral! Cum i-au filmat paparazzii dimineata, dupa o noapte in club!

Parasit de femeie iubita

Dupa ce prima sotie l-a parasit pentru nasul lor de cuninie, lui Cristian Boureanu i-a fost foarte greu sa o ierte. A trecut mult timp pana cand a reusit sa treaca peste acest episod si, mai mult, s-a simtit norocos abia atunci cand a intalnit-o pe Valentina Pelinel.

L.L

Citeste despre: cristian boureanu, cristian boureanu probleme de sanatate


Share On Facebook