Delia Matache

Artista şi-a uimit prietenii virtuali cu filmuleţul postat pe contul său de socializare. Interpreta s-a filmat în oglindă, în timp ce dansa foarte provocator.
 

A lansat piese ca: "Pe aripi de vânt", "Cum ne noi" sau "Doar pentru tine" şi a reuşit să devină, cunoscută la nivel naţional, datorită pieselor sale. Mai mult, Delia a ajuns să aibă foarte uşor şi fani în fiecare colţ al tării.

Vedeta arata foarte bine
Vedeta arata foarte bine

Artista este ştiută de prieteni ca fiind o fire veselă, care îi place să îşi trăiască viaţa din plin. Acest lucru se vede din gesturile sale. Recent, Delia şi-a publicat un filmuleţ pe pagina de Facebook cum îşi etalează formele perfecte. Îmbrăcată în verde, într-o cămaşă sexy şi o pereche de pantaloni foarte scurţi, aceasta şi-a unduit corpul aşa cum a ştiut ea mai bine. Prietenii virtuali au rămas surprinşi de ce au putut să vadă: "Frumoaso, te pup de nu te vezi", "Mama, zici că sta pe bicicletă", "Tu eşti Delia?". Delia Marache, în vârstă de 33 de ani, s-a făcut remarcată pe scena muzicală din România în urmă cu mulţi ani, când era în trupa N&D. A urmat o carieră solo de succes, artista scotând hituri după hituri, cu care a reușit să-și caștige foarte multi fani.

 
viewscnt