DENISA de la BAMBI a avut parte de o surpriză neplăcută când şi-a deszăpezit maşina:,,Momentul ăla…‘’

Denisa Tănase, jumătatea trupei Bambi, a avut parte de multe încercări în anul ce a trecut, dar, se pare că nici pe acesta nu l-a început tocmai bine. Vedeta a avut parte de o surpriză neplăcută, când se pregătea să îşi deszăpezească maşina.

A realizat că i-au luat-o alţii înainte, deoarece şi-a găsit autoturismul avariat. Supărată foc, cântăreaţa  le-a împărtăşit şi prietenilor virtuali ce a păţit şi a postat o fotografie cu maşina pe pagina sa de Facebook.

 ‘’Momentul ăla când nu ştii dacă să te bucuri, sau să-ţi pară rău că a intrat plugul şi pe strada ta...’’, a scris Denisa pe pagină.

Denisa Tănase şi-a găsit maşina avariată.
Denisa Tănase şi-a găsit maşina avariată.

’Este maşina ta? Cred că ştii cine trebuie tras la răspundere!!’’, i-a scris unul dintre prietenii virtuali, iar Denisa i-a răspuns:,,Din păcate, e maşina mea’.

Denisa şi Cătălin Cazacu au decis să se despartă după opt luni de relaţie, iar vestea care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

„Nu mai suntem un cuplu de puţin timp. După două zile cu el, stăteam trei ca să-mi revin. Suntem aici ca să-mi revin. (…) E o nepotrivire de fus orar.(...) E un om minunat pe care mă bucur că l-am cunoscut. (...) Acum ceva timp am fost bolnavă şi el a fost cu mine la medic (n.r.: nu mai formau un cuplu) (...) El face parte din viaţa mea şi toţi oamenii din viaţa mea sunt importanţi. (...) Nu ne mai împăcăm. (...)", a mărturisit Denisa Tănase.

 

Citeste despre: denisa tanase, denisa de la bambi


Share On Facebook