Kim Kardashian

Lui Kim Kardashian nu pare sa-i pese de datoria de 53 de milioane de dolari a sotului ei, de vreme ce pare hotarata sa investeasca in continuare in noua lor locuinta.

Desi rapperul s-a plans saptamana trecuta pe Twitter ca este ingropat in datorii, Kim se gandeste doar la noua lor resedinta din Hidden Hills, California. Se pare ca vedeta a pierdut controlul asupra bugetului alocat pentru amenajarea proprietatii, pentru ca-si doreste ca aceasta sa arate ca in basme si nu e dispusa sa faca nici un compromis.

Locuinta uriasa a celor doua vedete are o curte de 3,5 acri care include si o podgorie
Locuinta uriasa a celor doua vedete are o curte de 3,5 acri care include si o podgorie

“Cei doi fac tone de bani, dar au si cheltuieli pe masura. Au cheltuit zeci de mii de dolari doar pentru corpurile de iluminat si pentru pardoseala perfecta, costurile par ca nu se mai termina”, a declarat un apropiat al cuplului.

Locuinta este dotata cu doua piscine si doua centre spa
Locuinta este dotata cu doua piscine si doua centre spa

Noua proprietate a familiei West – Kardashian are o curte de 3,5 acri, doua piscine, doua centre spa si o vie uriasa.
In prezent, cei doi si copiii lor locuiesc in casa lui Kris Jenner, desi casa pe care au cumparat-o in 2013 cu 11 milioane de dolari pare sa fie complet amenajata si utilata. Gurile rele spun ca acestia ar vrea sa o vanda, pentru ca nu le place rezultatul final, insa e destul de dificil sa gaseasca un comparator atat de generos incat sa-si recupereze investitia.


Ruxandra Patru

 

Citeste despre:casa kim kardashian, kanye west, kris jenner, proprietati kim kardashian, casa vanzare, costuri amenajari


Share On Facebook