Gica Popescu

Necazurile se tin lant de Gica Popescu. " Baciul" are mari necazuri in afaceri, care dau faliment una dupa una. Pentru a plati angajatii, sotia acestuia, Luminita, a fost nevoita sa vanda doua proprietati din Bucuresti.

In ultimele trei luni, de cand a fost condamnat in " Dosarul Transferurilor" si incarcerat la penitenciarul Rahova, necazurile parca nu se mai termina pentru Gica Popescu. Dupa ce luna trecuta i-a murit tatal in urma unui infarct, iar mama sa a ajuns si ea la spital, " Baciul" a primit o noua lovitura. Afacerile sale merg din ce in ce mai prost, iar sotia sa, Luminita, a fost nevoita sa vanda doua vile din zone de lux ale Capitalei, pentru a face rost de bani.

Gica Popescu
 Cu cateva zile inainte de a fi arestat, Gica Popescu a fost executat silit de Aviatia Civila pentru o datorie de 30.000 de euro, suma pe care fostul international trebuia sa o plateasca pentru hangarul in care isi tine avionul de doua milioane de euro.

 

Afacerile dau faliment una cate una!

Gica Popescu
Dupa falimentul dat cu complexul comercial Doldora Bazar, in care a investit cateva milioane de euro, cumnatul lui Gica Hagi si-a mai luat teapa si cu o afacere imobiliara. Mai exact, el a construit cateva sute de apartamente in cartierul Rahova, insa, acestea nu au fost vandute nici macat acum. Acestea nu sunt, insa, singurele afaceri cu care Popescu a dat faliment.In 2006, fostul fotbalist a inaugurat un hotel cu 40 de camere in orasul sau natal, Calafat, insa, dupa patru ani a fost nevoit sa il inchida din lipsa de clienti.
Gica Popescu este adesea vicitat de sotie la inchisoare
Gica Popescu este adesea vicitat de sotie la inchisoare
In 2008, "Baciul" a inchis si academia de fotbal pe care o detinea, dupa ce ANAF-ul l-a executat silit pentru datorii. In prezent, de toate afacerile baciului se ocupa cel mai bun prieten al sau, Gica Hagi. Cei doi sunt si cumnati, avand in vedere ca sotiile lor, Marilena si Luminita, sunt surori.

 

CITESTE SI:

Povestea tulburatoare a tatalui lui Gica Popescu! Unde era cand "Baciul" a infundat puscaria si ce facea inainte sa moara!

Gica Popescu va fi distrus de durere cand va afla asa ceva! Ce se intampla cu mama Baciului la doua luni dupa moartea tatalui!

 

Condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare

Gica Popescu spera din tot sufletul sa poata ajunge la inmormantarea tatalui sau
Gica Popescu spera din tot sufletul sa poata ajunge la inmormantarea tatalui sau
Vestea ca va fi incarcerat a cazut ca un trasnet pentru Gica Popescu. Fostul international roman a primit o pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu suspendare, una dintre cele mai blande, judecand prin comparatie cu ceilalti colegi. Dintre toti, Gica Popescu se bucura de cel mai mare capital de imagine, multi dorind sa-l vada eliberat cat mai repede.

 

Claudia Balan

Citeste despre: gica popescu, gica popescu necazuri, gica popescu afacere


Share On Facebook