Connect-R

Mai este foarte putin si Connect-R va deveni ginerica, iar pregatirile sunt in toi. Artistul si mama fetitei lui isi vor uni destinele, peste o saptamana. Cea mai emotionata este insa, mirea, Misha.

Artistul a dat cateva detalii despre cum o sa decurga evenimentul. Connect-R a spus ca va încerca să îmbine tradiţiile "tigănesti" cu cele din Moldova si nu-si va servi invitatii cu piscoturi si sampanie, asa cum se obisnuieste, ci cu vodca ruseasca si cu "prajeala tigăneasca".

Connect-R se insoara cu Misha in acest week-end
Connect-R se insoara cu Misha in acest week-end

"Mi-am găsit costumul de ginerică. E albastru, bleumarin. Nu a costa mult, e un costum pe care am dat 700 de lei. Nu am văzut-o (n.r. rochia miresei) din cauza tradiţiei. Noi am fi făcut o nuntă unde să nu fi ştiut de noi decât soarele, luna şi noi. O să fie o nuntă cu temă: moldova şi tiganii. La intrare, invitaţii nu o să serviţi cu pişcoturi şi şampanie, ci cu shuturi de votca rusească şi prăjeală ţigănească. Meniul o să fie unul tradiţional românesc", a declarat Connect-R la un post TV.

Citeste si

A inselat-o Connect-r pe Misha? Cum a fost filmat in miez de noapte, la Mamaia! A urcat cu o tanara in apartament si...

Il preocupa de silueta mai ceva ca o femeie! Connect-R e obsedat de greutate si a facut un cult pentru trupul sau

Mireasa s-a ingrasat 26 de kilograme

Misha a recunoscut ca s-a ingrasat foarte mult in timpul sarcinii, insa s-a infuriat foarte mult cand toata lumea a criticat-o din aceasta cauza."Am luat in sarcina 26 de kg si am dat jos in 2 luni doar... 14. Mi-as dori sa-mi aratati si mie persoana care a slabit in 2 luni 26 de kg si care mai si alapteaza!", a scris Misha pe un site de socializare, la 3 luni dupa ce a nascut.

L.L

Citeste despre: connect-r, connect-r detalii nunta


Share On Facebook