Lora

Lora si Florin Ristei au o relatie stransa,iar cei doi se cunosc inca de pe vrremea cand erau copii. Cantaretul povesteste cu placere despre momentele in care a fost in tabara cu artista.

Invitat in platoul unei emisiuni tv, Ristei a ajuns sa faca o dezvăluire referitoare la relatia lui cu Lora.Artistul si-a amintit cum atunci cand se aflau in tabara, Lora a avut grija si l-a dus la toaleta, ca sa nu faca pe el.

Lora

"Eram intr-o tabara cu Lora si m-a dus la toaleta, de mana, sa fac pipi. Eram prea mic ca să fiu constient. Si mama m-a lăsat în tabăra aia. Stateam într-un pat supra-etajat şi îmi rupeam capul dacă mă dădeam jos singur şi Lora avea grijă de mine. Era mai mare, habar n-am", a declarat Florin Ristei.

A ajuns la divort

De la iubiri nebune, pana la depresii, Lora a incercat absolut toate sentimentele pe plan amoros. Si, cum ceea ce iubesti cel mai mult iti provoaca si cel mai mare rau, solista a fost la un pas de colaps, in urma cu doar cativa ani, cand o dezamagire aproape ca a facut-o sa-si piarda mintile. Ulterior, a venit in viata ei Dan Badea, actorul de stand-up comedy reusind sa-i vindece absolut toate ranile, dar in trei ani iubirea lor s-a risipit si au ajuns la divort.

L.L

Citeste despre: lora, lora, florin ristei, lora divort, lora, dan, badea


Share On Facebook