Serban Ionescu

Astazi, in ziua in care ar fi implinit 64 de ani, mama lui Serban Ionescu ii aduce nurorii sale acuze grave. Mai exact, femeia de 84 de ani sustine ca actrita nu vrea sa se citeasca testamentul regretatului actor pentru ca stie ca a fost dezmostenita.

A fost considerat unul dintre cei mai buni actori romani ai tuturor timpurilor, insa s-a stins din viata la varsta de 62 de ani, dupa o lupta grea cu o boala teribila. Initial, Serban Ionescu a fost diagnosticat cu virusul Lyme, cauzat de o muscatura de capusa, in cele din urma, medicii din Germania au pus diagnosticul de cleroza amiotrofica, afectiunea fiindu-i fatala.

Serban Ionescu, Carol Ionescu
Au trecut doi ani de atunci, iar astazi, actorul ar fi implinit 64 de ani. Cea mai afectata de trecerea in nefiinta a lui Serban Ionescu este mama acestuia.
Serban Ionescu
In varsta de 84 de ani, femeia s-a topit pe picioare de cand fiul ei a murit, iar singurul sau motiv de bucurie a ramas nepotul, Carol. Desi au trecut doi ani ani de la trecerea in nefiinta a actorului, testamentul acestuia nu a fost inca citit, lucru care o scoate din sarite pe batrana.

 

Isi doreste sa moara!

 

Serban Ionescu
Aceasta isi acuza nora, pe Magda Catone, ca face tot posibilul sa amane respectarea ultimelor dorinte ale actorului: "Totul a ramas pentru Carol, insa mama lui nu are dreptul sa administreze nimic. De aceea nu vrea sa deschida testamentul, pentru ca stie ca nu primeste nimic. Este suparata pe mine, nici nu vrea sa auda numele meu, numai ea stie de ce, ca doar nu i-am facut nimic, niciodata.
Serban Ionescu, Carol Ionescu
Cred ca a deranjat-o ca am fost apropiata cu Irina (n.r. Lehan), fata care a stat cu Serban pana el a inchis ochii. Mai vorbesc cu nepotul din cand in cand, dar vine rar sa ma vada, cred ca nu il lasa ea. Imi e dor de baiatul meu, vreau sa ma ia cu el, nu imi mai gasesc rostul pe pamant"
, a declarat mama lui Serban Ionescu, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Necazul loveste din nou in familia lui Serban Ionescu! Mama actorului a primit lovitura vietii ei de la Magda Catone!

Declaratii sfasietoare ale mamei lui Serban Ionescu! Batrana de 82 de ani are cosmaruri cu baiatul ei mort:" Ma cheama noaptea..."

 

De abia mai poate merge!

Irina Lehan, ultima iubita a actorului, vine si ea la mormantul lui Serban Ionescu
Irina Lehan, ultima iubita a actorului, vine si ea la mormantul lui Serban Ionescu
Batrana, singura si bolnava, batrana isi duce traiul intr-un apartament modest, unde se gospodareste singura, asa cum poate. Ii este greu fara nici un ajutor si nu exista zi in care sa nu planga atat de dorul fiului ei, cat si din cauza neputintei.

 

Fosta iubita are grija de mormantul actorului!

 

Monumentul marelui actor Serban Ionescu este extrem de ingrijit, iar cele care se ocupa de monument sunt mama artistului si fost sa iubita, Irina.

Monumentul funerar ar fi costat aproximativ 5.000 de euro
Monumentul funerar ar fi costat aproximativ 5.000 de euro
Asta deoarece, potrivit unor surse de la ACCU (Administratia Cimitirelor si Crmatoriilor Umane), ele sunt cele care vin cel mai des la capataiul maestrului. Mama artistului vine cam o data la doua-trei luni, iar Irina este mai consecventa, ea vine cam la doua saptamani. In schimb, Magda Catone nu a mai fost vazut de ceva vreme la mormantul lui Serban Ionescu. De altfel, mai des vine si fiul actorului, Carol.

 

C.B. / A.S.

Citeste despre: serban ionescu, serban ionescu magda catone, mama serban ionescu, mama serban ionescu drama


Share On Facebook