andreea berecleanu si andrei zaharescu

Andrei Zaharescu a cerut să se micşoreze pensia alimentara pentru cei doi copii pe care-i are cu Andreea Berecleanu, după ce instanţa a stabilit suma de 1.600 de dolari lunar. Fostul prezentator a introdus apelul în luna ianuarie a acestui an.
 

Au apărut probleme legate de pensiile alimentare pe care le plăteşte Andrei Zaharescu

 

Încurcate sunt căile...pensiilor alimentare. Aflat în afara ţării, fostul soţ al Andreei Berecleanu s-a încurcat în pensiile alimentare pe care le are de plătit celor trei copii.
 

Catinca Zaharescu-Mereuţă, fiica cea mare, în vârstă de 21 de ani a solicitat anul trecut plata pensiei alimentare retroactiv, dar şi pentru perioada prezentă până la finalizarea studiilor, iar instanţa a aprobat cererea ei şi o pensie lunară în cuantum de 500 de dolari.
 

După aceasta, Andreea Berecleanu a deschis proces pentru pensia de întreţinere a celor doi copii pe care îî au împreuna, Eva (14 ani) şi Petru (9 ani), iar instanţa a hotărât ca fostul prezentator să le plătească 1.600 dolari lunar din venitul său de 5.000 de dolari lunar.

Andreea Berecleanu impreuna cu cei doi copii
Andreea Berecleanu impreuna cu cei doi copii

 

Andrei Zaharescu a devenit tată, din nou, anul trecut

Zaharescu a devenit din nou tată, anul trecut, după ce actuala lui parteneră, avocata Cosmina Ionescu i-a dăruit un băieţel pe care l-au botezat în Africa de Sud. Aceasta schimbare l-a determinat pe Andrei să se adreseze, din nou, justiţiei române pentru a solicita miscşorarea pensiei alimentare pentru cei doi copii, pe care îi are cu Andreea Berecleanu.
 

Au început procesele în familia Berecleanu-Zaharescu
 

Apelul lui Zaharescu a fost introdus la în luna ianuarie a acestui an. Andreea nu a rămas indiferentă, solicitând şi executarea silită a rău platnicului, iar procesele, se pare ca vor curge în familia Berecleanu-Zaharescu. La acestea două se adaugă şi procesele cauzate de falimentul firmei pe care consulul a avut-o împreună cu fosta soţie şi cu familia acesteia.
 

Andreea Berecleanu se afla la petrecerea unei reviste
Andreea Berecleanu se afla la petrecerea unei reviste

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu s-au despărţit în urmă cu trei ani
 

Deşi au trecut aproape trei ani de la separarea prezentatorilor, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, încă nu şi-au încheiat socotelile, ba din contră, se pare că încep să aibă cât mai multe lucruri de împărţit.

 

Anca Toma
 

Citeste despre: andrei zaharescu, andreea berecleanu, procese, pensie alimentara


Share On Facebook