Roxana Vancea

Este una dintre cele mai sexy vedete de la noi si toti reprezentantii sexului puternic ii cad la picioare. Roxana Vancea s-a trezit, insa, in “fantezia” unui mascul la care nu se astepta. Cainele ei i-a stricat poza in timp ce se freca de ea.

A vrut sa fie sexy si sa isi incite fanii, dar a reusit fix contrariul. Roxana Vancea s-a pozat in propria oglinda, imbracata intr-o rochie scurta- scurta si rosie ca focul. Fotografia avea de toate pentru a innebuni barbatii, decolteu ametitor si chiar lenjerie intima la vedere, insa, a fost compromisa cu un singur detaliu.

Fara sa isi dea seama, vedeta l-a prins in cadru si pe catelusul ei, un bichon alb de toata frumusetea. La prima vedere, acesta pare un animalut simpatic care se gudura de picioarele stapanei, insa, la o privire mai amanuntita, patrupedul face cu totul altceva.

Roxana Vancea s-a pozat sexy in oglinda, dar cainele i-a stricat fotografia
Roxana Vancea s-a pozat sexy in oglinda, dar cainele i-a stricat fotografia

CITESTE SI

BOMBA ANULUI! Roxana Vancea face VIDEOCHAT: "Ma f**e doar..."

Preda fitness, dar nu se multumeste cu atat! Roxana Vancea a incaltat ghetele de kangoo jumps si...

Acesta nu se alinta langa Roxana, ci chiar mimeaza actul sexual pe picioarele ei. Pesemne ca simpaticul animalut era in calduri, iar frumoasa lui stapana a parut "apetisanta".

Bruneta este una dintre cele mai sexy vedete de la noi
Bruneta este una dintre cele mai sexy vedete de la noi

Arata foarte bine

In ultima perioada, Roxana Vancea devenise celebra pentru formele ei apetisante, pe care pare ca le-a topit peste noapte. Acum, vedeta este ca trasa prin inel, iar la evenimentul de duminica a afisat o silueta demna de invidiat, cu kilograme bune in minus.

A.D.

 

Citeste despre: roxana vancea, roxana vancea caine, roxana vancea catel, roxana vancea bichon, roxana vancea poza indecenta, roxana vancea sexy


Share On Facebook