arsinel

La un an de la transplantul de rinichi la care a fost supus Alexandru Arsinel, artistul de 75 de ani are din nou probleme de sanatate. Zilele trecute, el a participat la deschiderea Hanului Gabroveni si a acuzat toata seara dureri la coloana.

Maestrul Alexandru Arsinel, unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, a participat ieri la deschiderea Hanului Gabroveni, alaturi de primarul general Sorin Oprescu, dar si de premierul Romaniei, Victor Ponta.

Actorul a acuzat de cand a venit la eveniment ca il doare foarte tare coloana
Actorul a acuzat de cand a venit la eveniment ca il doare foarte tare coloana

De cum a intrat pe usa celui mai nou centru cultural din Capitala, el a mers glont spre un scaun de-unde de abia s-a mai ridicat.

Alexandra arsinel a suferit anul trecut un transplant
Alexandra arsinel a suferit anul trecut un transplant


A acuzat durereri la coloana


Alexandru Arsinel a schimbat decat cateva amabilitati cu personalitatile prezente, pentru ca mai apoi apoi sa se indrepte direct spre scaunul rezervat.

De cum a intrat maestrul s-a repezit direct la un scaun
De cum a intrat maestrul s-a repezit direct la un scaun

A pasit grabit, un pic aplecat spre fata, iar de cum s-a asezat a inceput sa acuze dureri de spate, mai exact la coloana. Maestrul a plecat imediat dupa ce si-a primit diploma IN HONORIS de la edilul-sef Sorin Oprescu.

Acum patru ani actorul a mai avut probleme la coloana, dupa ce i-a pleznit un disc
Acum patru ani actorul a mai avut probleme la coloana, dupa ce i-a pleznit un disc


A suferit o interventie la coloana acum patru ani

Alexandru Arsinel a mai povestit, in urma cu ceva vreme, ca a mai avut probleme cu spatele, el fiind operat acum ceva timp de hernie de disc.

CITESTE SI

A trecut printr-un transplant, dar este tot la mana medicilor! Alexandru Arsinel este obligat ca in fiecare luna sa...

I s-au agravat problemele de sanatate! Alexandru Arsinel ajunge din nou pe patul de spital? Afla ce se intampla cu actorul!

Alexandru Arsinel pleaca sa se relaxeze la bai! Spera sa scape de durerile de spate

”Acum patru ani mi-a pleznit un disc la coloana si o bucata a blocat nervul. Daca nu ma operam, deveneam paraplegic. Doctorii mi-au zis insa ca si dupa operatie o sa am dureri, toata viata. Asa, cum da un pic de ploaie, sau dimineata cand ma dau jos din pat, ma doare rau spatele, pentru ca n-am mai facut exercitiile de recuperare”,a povestit Arsinel.

De altfel, marele actor a fost la un pas de moarte anul trecut, insa viata i-a fost salvata in ultimul moment, cu ajutorul unui transplant de rinichi. De atunci, actorul are mare grija la stilul de viata, tine regim si incearca, pe cat posibil, sa nu faca efort prea mare. (A.S.)

 


Citeste despre: alexandru arsinel si problemele de sanatate, alexandru arsinel probleme la coloana, alexandru arsinel bolnav


Share On Facebook