valentina pelinel

Valentina Pelinel se afla intr-o vacanta in Franta, la o buna prietena. In primul trimestru de sarcina vedeta a intampinat o serie de dificultati, insa acum se simte foarte bine.
 

Frumoasa blonda este foarte bucuroasa ca a putut sa ramana gravida, considera aceasta sarcina un dar de la Dumnezeu si ii este recunoscatoare pentru aceasta minune.

Desi este unul dintre personajele principale ale amantlacului momentului, Valentina se declara imuna la toate supozitiile si la toti cei care isi dau cu parerea privind viata ei si a presupusului tata al copilului, Cristian Borcea.

valentina pelinel

 

Fotomodelul s-a hotarat sa plece intr-o vacanta, in Franta, la o prietena, apoi vrea sa mearga in New York, unde are si o casa. Blonda vrea sa se detaseze de tot, sa se linisteasca, ca nu sa ii afecteze sarcina in vreun fel.

Citeste si:

Care a fost reactia Valentinei Pelinel cand a vazut- o pe Alina Vidican plangand la TV

Primele imagini cu Valentina Pelinel insarcinata! Blonda este in culmea fericirii si are niste sani enormi!

 

Sanatatea ei si a viitorului copil, cele mai importante

valentina pelinel

Prioritare in viata Valentinei acum sunt atat sanatatea viitorului baietel, cat si sanatatea ei. Acum se simte foarte bine, nu are greturi, dureri de cap sau stari de voma, cum se intampla in alte cazuri, singurele probleme au fost starile de somnolenta. In primele doua luni de sarcina vedeta se simtea foarte obosita, slabita, chiar fara vlaga, ii venea sa doarma incontinuu.
 

 

Loredana Toma

Citeste despre: valentina pelinel, probleme sanatate, sarcina, somnolenta


Share On Facebook