oana roman

Problemele par sa nu se mai termine pentru Oana Roman. De curand, vedeta a aflat ca o ruda apropiata are grave probleme de sanatate, iar ea este singurul sprijin.

Din cauza acestor probleme, Oana a fost nevoita sa isi amane treburi importante. Vedeta trebuia să îşi recupereze niste acte si sa inchieie o colaborare, insa totul a fost dat peste cap.

oana roman

“Am o rudă apropiată în stare gravă de sănătate şi nu mă are decât pe mine sprijin. I-am explicat că trebuie să am grijă şi de mama, să o duc la un consult, şi de Isabela, care e răcită de două săptămâni, trebuie să am grijă şi de casă, să fac şi cumpărături, să plătesc facturi, să vând o casă a unei rude până la sfârşitul lunii, căci sănătatea şi viaţa ei depinde de asta…şi încă multe altele”, a povestit pe blog fiica lui Petre Roman.

Cu toate astea, Oana se straduieste sa treaca peste aceste probleme si este extrem de optimista. "Trece una şi vin altele şi uneori parcă nu se mai termină. De când mă ştiu, viaţa mea a fost o luptă pentru tot şi toate şi asta mi-a dat putere să lupt, dar m-a şi obosit foarte tare. (…)Dar nu mă las şi cum am mai spus , încerc să îmi fac priorităţi , încerc să iau lucrurile pe rând şi să le descurc pas cu pas. Nu aştept minuni”, a mai scris ea.

Livia Lixandru

Citeste despre: oana roman, oana roman probleme de sanatate, oana roman ruda in stare grava


Share On Facebook