Loading the player...

Mare ne-a fost uimirea sa descoperim cat de mult seamana Victor cu tatal sau. De altfel, domnul Slav e tare mandru de feciorul pe care l-a crescut. Laude la pachet ii adreseaza si viitoarei nurori. Desi n-o stie de prea mult timp.

Tatal lui Victor a vorbit despre femeile din viata fiului sau
Tatal lui Victor a vorbit despre femeile din viata fiului sau
“Am o parere buna despre Bianca! Se cunosc radacinile ardelenesti. E o fata ambitioasa, frumoasa si daca-I place lu’ fii-miu ce sa mai… Nu ma asteptam sa-mi fie nora, mai ales ca el avea o vechime cu Anda si ne asteptam la un moment dat… dar asta e viata", sustine domnul Slav, precizand ca el nu se amesteca in viata lui Victor, ci doar ii respecta parerile.

"Cu Bianca, la inceput surprinsi. Dupa ce ne-am cunoscut ne-a facut placere sa vad ca se iubesc … si sigur o sa fie foarte bine din ceea ce constatam noi ca parinti”, ne-a marturisit viitorul socru al Biancai.

Bianca Draguşanu

In ciuda tuturor piedicilor pe care fostii iubiti ai Biancai incearca sa le puna viitorilor miri, tatal lui Victor e convins ca va juca in curand la nunta fiului: “Avand in vedere iubirea care e intre ei, nu cred ca ii poate deranja cineva”.

Pe Victor - zice el - are toate motivele sa-l ridice in...slavi.

“Nu s-a schimbat foarte mult, el cand este intr-o relatie este foarte serios, am observat ca au intentii serioase si noi nu putem decat sa le fim alaturi. Emotii e normal sa ai. Dar speram sa fie totul OK.”

Familiile Dragusanu si Slav s-au intalnit pentru prima oara la sfarsitul saptamanii trecute. Parintii lui Victor si ai Biancai au inceput preparativele pentru... incuscrire.

Zilele trecute, Bianca si Victor si-au pur parintii fata in fata pentru prima oara
Zilele trecute, Bianca si Victor si-au pur parintii fata in fata pentru prima oara
“Parintii nostri s-au inteles foarte bine. Sunt pe aceeasi lungime de unda, sa spunem asa. Am glumit, am ras, am povestit. Simplul fapt ca s-au cunoscut, in weekend-ul acesta, personal, cred ca a fost un pas inainte. Mama avea emotii”, ne-a povestit Bianca.

Iar viitorul socru ii da dreptate: “Intalnirea a fost agreabila, foarte buna, oameni seriosi, ajunsi la o varsta”.

banner

Marius Nita

Citeste despre: tata slav


Share On Facebook