oana roman

Oana Roman trece prin momente de cosmar, dupa ce Marius Elisei si-a facut bagajele si a plecat de acasa. Totul s-a intamplat duminica seara, in urma unor discutii indelungate.

Oana Roman a ramas singura, dupa ce sotul ei a luat decizia de a parasi domicilul conjugal.

oana roman

“Decizia a fost una grea, insa sunt momente in viata in care trebuie sa facem si ceea ce nu ne place… Chiar daca situatia nu imi convine deloc, nu am ce face si voi avea grija, in continuare, singura, de printesa noastra”, a declarat Oana Roman.

oana roman

Fiica lui Petre Roman a marturisit ca ultima perioada din viata lor a fost foarte grea, iar tensiunea acumulata in tot acest timp si-a pus amprenta si asupra relatiei lor.

"Am trecut prin foarte multe greutati in toata aceasta perioada. Au fost problemele mele de sanatate, in primul rand. Au fost momente foarte grele in care Marius a fost langa mine si s-a creat o presiune foarte mare. Eu nu am mai muncit... Mi s-au inchis multe usi! Proiecte care mi s-au propus si apoi nu s-au mai concretizat.", a mai explicat Oana.

A plecat in strainatate

Desi initial ne-a lasat pe toti sa credem ca e vorba despre o pauza in relatia lor, Oana Roman a povestit cu lacrimi in ochi ca Marius a plecat de fapt la munca in strainatate.

"E foarte frumos din partea lui ca face acest gest pentru familia lui!", a incheiat Oana Roman.

R.O.

Citeste despre: oana roman, oana roman divort, despartire oana roman si marius elisei


Share On Facebook