david

Doua vedete uriase de la Hollywood s-au despartit in mare secret. David Duchovny si Tea Leoni si-au spus adio dupa o casnicie de 17 ani. Ruptura s-a petrecut in urma cu doua luni, insa presa din America a aflat abia acum.

David Duchovny (54 ani), actorul care a devenit celebru prin rolul lui Fox Mulder din Dosarele X, iar mai apoi prin rolul din Californication, a divortat in luna iunie de sotia care i-a adus pe lume doi copii.

david


Tea Leoni si David au reusit sa se inteleaga asupra bunurilor si banilor pe care ii aveau de impartit. Actorul va plati si o pensie alimentara de 8333 de dolari pe luna si o renta de intretinere de 40.000 de dolari.

david

Cei doi s-au casatorit in 1997, insa nu au avut deloc viata usoara. S-au despartit o perioada destul de lunga, in 2008, dupa ce a actorul a fost internat intr-o clinica de specialitate pentru a se trata de dependenta de sex. Cei doi s-au desparti din nou in 2011.

david

David Duchovny a fost acela care a solicitat divortul, invocand motivul diferentelor ireconciliabile.
Potrivit acordului la care au ajuns impreuna, David si Tea vor imparti custodia celor doi copii ai lor, in varsta de 12, respectiv 15 ani. Ambii actori locuiesc in cartierul Upper West Side din New York.

Citeste despre: david duchovny, divort, tea leoni, despartit, californication


Share On Facebook