stelea

Cariera sa de jucator a fost impecabila, insa viata amoroasa nu este deloc asa. Bogdan Stelea si Mirela s-au decis sa se desparta, iar de aceasta data nimic nu pare sa ii mai intoarca din drum.

Erau un cuplu care parea fericit erau casatoriti din 2006, dar probleme i-au ajuns. Designerul si fostul portar au depus deja actele la notar iar divortul va fi pronunat in luna mai. Cei doi nu au afaceri impreuna, asa ca totul va decurge fara prea multe complicatii.

Bogdan Stelea este la al doilea divort. Fostul portar al nationalei a fost casatorit o data cu manechinul Dana Badea si are un copil, Bogdan Stelea Jr, care are 23 de ani.

stelea
„Din pacate nu am ce sa va zis ca sa ramana toata lumea ‚wow’. Se pare ca divortul este la moda acum. Totul este bine in casnicia noastra”, marturisea Mirela Stelea anul trecut, cand casnicia ei cu Bogdan mergea perfect.

___________________
Citeste si
Cum a reactionat Andra cand a aflat din presa ca Maruta divorteaza de ea! Mesajul lasat de vedeta pe Facebook

Prima REACTIE a lui Catalin Maruta dupa ce a aflat din presa ca divorteaza!
___________________

E a doua oara cand divorteaza de Mirela
Mirela si Bogdan Stelea au vrut sa divorteze prima oara in 2008, insa s-au razgandit chiar la tribunal. Fotbalistul nu s-a prezentant in instanta si si-a trimis avocatul, care a dat nas in nas cu sotia sa.

D.C.

Citeste despre: bogdan stelea, mirela stelea


Share On Facebook