claudiu roman

Durere fara margini in familia lui Claudiu Roman, DJ-ul care s-a sinucis in urma cu 3 zile. Tanarul va fi inmormantat astazi, iar parintii au deci sa-i puna in sicriu microfonul si casca folosite la ultimele sale emisiuni.

Se lupta de multi ani cu depresia si a incercat sa ascunda aceste probleme. Era o fire vesela care reusea sa transmita o energie pozitiva tuturor celor care il cunosteau sau ii ascultau emisiunile. Vestea ca s-a sinucis i-a luat prin surprindere pe toata. Trupul lui Claudiu Roman a fost depus la capela Sfantului Niculae din cartierul Aparatorii Patriei.

claudiu roman

La capela au venit pe langa membri familiei, o multime de prieteni si oameni care ii ascultau emisiunea la radio. Claudiu Roman va fi inmormantat in costum de mire.


CITESTE SI:

Am aflat ADEVARATUL MOTIV pentru care prezentatorul de radio Claudiu Roman s-a sinucis! Toti vor fi socati sa auda asta

Mesajul infiorator lasat de prezentorul care s-a sinucis in baie! Parintii sunt in stare de soc!

Si-a sunat fosta iubita inainte sa se sinucida!

claudiu roman

Inainte de a-si lua cu buna stiinta viata, Claudiu Roman a tinut mortis sa scrie un bilet prin care sa isi ceara iertare pentru suferinta pe care o provoaca apropiatilor. De asemenea, realizatorul si-a sunat fosta iubita, pe care a rugat-o sa mearga sa il vada. Femeia a ajuns cateva ore mai tarziu si a batut minute in sir in usa, insa nu a primit niciun raspuns...

D.C.

Citeste despre: claudiu roman, sinucis, radio 21, prezentator, dj


Share On Facebook