Madalina Pamfile

Madalina Pamfile s-a lasat prinsa in “jocuri deocheate” alaturi de altcineva decat iubitul ei. Bruneta a fost muscata de sfarc, chiar in vazul tuturor. Oare ce va spune Daminuta cand va vedea scena asta?

Madalina Pamfile a fost surprinsa chiar in timp ce era muscata de sfarc de... cainele ei. Animalul trage cu sete de sanul brunetei, chiar prin bustiera roz pe care aceasta o poarta.

Imaginea i-a bagat pe toti barbatii la idei. Unii chiar au fost invidiosi pe cainele alb pe care Pamfile il tine la piept si il lasa sa faca ce vrea din ea.

Madalina Pamfile

“Vrea laptic!”, “Incep barbatii sa fie invidiosi pe ghemul ala de blana!”, “Ce-i mai place catelului!”, “Ce face asta? Te musca de sfarc?”, i-au scris fanii.

Madalina Pamfile

CITESTE SI:

Pamfile, din nou pe mana medicilor esteticieni! Bruneta vrea sa faca ASTA, dar se teme ingrozitor sa nu ramana cu cicatrice

Nimeni nu se astepta la ASTA! Madalina Pamfile s-a indragostit! Vezi cine i-a cucerit inima brunetei!

Si-a surprins iubitul in timp ce agata alte femei

Intre Madalina si Cristi Daminuta totul era bine si frumos, pana in momentul in care bruneta l-a surprins pe fotbalist in timpul catorva discutii pe site-urile de socializare cu alte domnisoare.

Madalina Pamfile

"Madalina a vazut niste conversatii intre Cristi si niste fete si nu i-a cazut tocmai bine. Cand a incercat sa-i ceara socoteala si s-a suparat, Cristi i-a spus ca nici ea nu este tocmai usa de Biserica si a schimbat subiectul", ne-a declarat o sursa apropiata celor doi.

R.O.

 

Citeste despre: madalina pamfile, madalina pamfile sfarc, madalina pamfile si daminuta, pamfile catel


Share On Facebook