Doinita Oancea

Doiniţa Oancea a împlinit recent vârsta de 33 de ani şi a avut parte de o zi specială oferită de prietenii ei. Bruneta nu vrea să mai comenteze nimic despre scandalul cu Lora şi îşi vede în continuare de viaţa ei.

Doiniţa spune că se simte încă un copil şi nu îi vine să creadă că a împlinit această vârstă. Bruneta profită din plin de viaţă şi îi merge din ce în ce mai bine.

A fost o vreme cand Doinita si Lora se intelegeau foarte bine
A fost o vreme cand Doinita si Lora se intelegeau foarte bine

“Mă uit în oglindă şi zic să-mi asum vârsta pe care o am. Dacă mă întrebai la 18 ani ce părere am despre vârsta de 33 de ani, aş fi zis că o femeie este matură, că este aşezată la casa ei. Eu mă simt ca la 20 şi un pic. Mai copilăresc puţin. Eu am o gamă de prieteni diversă. Adică persoane publice, non persoane publice, foste colege din liceu, care practic sunt într-un domeniu total diferit de al meu, pictori, paraşutişti, deci a fost aşa un amalgam la mine la masă şi am zis: băi, unde să-i duc eu? I-am dus într-o mahala, la nişte mese din astea cu feţe de masă din alea în pătrăţele, unde se servea vin, bere, cafea la ibric, plăcinte şi din astea tradiţionale româneşti. Le-am dat şi mici, le-am dat şi jumări. Ne-am maimuţărit, cum zic eu”, a declarat Doiniţa Oancea

Doiniţa Oancea a fost întrebată dacă Lora a sunat-o de ziua ei. “Cine? Cred că e un subiect despre care nu ar trebui să mă întrebi nimic”, a fost răspunsul sincer al actriţei.

Livia Lixandru

Citeste despre: doinita oancea, doinita oancea lora, doinita oancea aniversare telefon lora


Share On Facebook