Doinita Oancea

14 februarie este ziua in care indragostitii isi declara iubirea. Astfel, actrita a marturisit ca in aceasta zi o sa fie alaturi de prieteni.

Doinita Oancea a trecut, in ultima perioada, prin momente cumplite, din cauza ca frumoasa artista a fost parasita de iubitul sau pentru Lora. Cireasa de pe tort a fost faptul cand interpreta a fost invitata la o emisiune TV si a recunoscut relatia dintre ea si Ionut Ghenu, fostul iubit al Doinitei. Pentru ca o femeie se spune ca sufera mai mult si traieste mai intens iubirea, bruneta a declarat ca de Valentine's Day o sa se distreze asa cum stie mai bine:

Vedeta arata foarte bine
Vedeta arata foarte bine

"Valentine's Day o voi petrece cu toti prietenii mei, caci am foarte multi si o sa ma distrez copios. Eu o sa fiu fericita tot timpul, da ." Este singura si spera sa isi gaseasca un barbat care sa o respecte. "Monotonia intervine la un moment dat in cuplu. Este o chestie la care trebuie sa lucreze ambii parteneri, nu cred ca poti sa dai papucii unei persoane pe care o iubesti doar pentru simplul fapt ca exista o perioada in care ti se pare ca te plictisesti. Din punctul meu de vedere nu e o relatie bazata pe iubire daca se intampla asa ceva", a mai spus bruneta in cadrul unei emisiuni TV.

Doinita, alaturi de Liviu Varciu, unul dintre cei mai buni prieteni ai ei
Doinita, alaturi de Liviu Varciu, unul dintre cei mai buni prieteni ai ei


Doinita Oancea a fost logodita cu Ionut Ghenu timp de cinci ani, insa s-au despartit, in 2014. Dupa separare, bruneta a suferit si a slabit in jur de 10 kilograme. A urmat o depresie dureroasa.

Oana Pascaru
 

Citeste despre: doinita oancea singura valentine's day, doinita oancea si ionut ghenu, doinita oancea cu prietenii


Share On Facebook