Doinita Oancea

Relatia dintre Lora si impresarul sau a reusit sa surprinda multe persoane, deoarece cei doi s-au despartit de partenerii lor pentru a forma un cuplu. Dupa mai multe zvonuri ca acestia ar fi impreuna, Lora a vorbit si a recunoscut adevarul.

Invitata intr-o emisiune de televiziune, Doinita Oancea, fosta iubita a lui Ionut Ghenu a vorbit despre relatia dintre Ionut Ghenu si cantareata. Actrita a marturisit ca nu este adevarat ce a spus Lora ca ea formeaza un cuplu cu Ionut de mai putin de un an."Sunt impreuna de mai mult de 8 luni. La momentul respectiv, nu-i placea sa apara in fata presei. Nu, timiditatea, nu este o caracteristica a lui. Cea mai buna perioada, cea in care am stat eu cu mine, a fost cea in care eu am fost plecata la o emisiune TV, unde nu am avut telefon. Acolo mi-am consumat ce mai aveam neclar in sufletul meu. Asta a fost la inceputul lunii februarie. Am fost pusa intr-o situatie foarte grea, sa trebuiasca sa dau explicatii, sa fiu atenta la ce spun. Eu sunt colerica, uneori extrem de agresiva si trebuia sa fiu atenta la ce spun. Acum, sunt aici, si spun lucrurile cu zambetul pe buze. Fiecare e liber sa spuna ce vrea. Poate lucrurile erau mai usoare daca cineva isi lua inima in dinti si imi spunea anumite lucruri. M-am intrebat de multe ori. Noi nu am vorbit foarte multa vreme, dar din vara am inceput să vorbesc cu Dan Badea. Ne amuzam pe subiect acum ca e Ok. Eu cu Dan ne cunoastem destul de bine. Eu ma rog si le rog pe toate femeile sa nu se îndragosteasca/ sa li se puna pata pe iubitul surorii/prietenei" - a spus Doinita.

Lora si Ionut Ghenu
Lora si Ionut Ghenu

Ionut Ghenu este de un an managerul Lorei, insa inainte ca acest lucru sa se intample, cei doi au dezvoltat o relatie de amicitie. Pe vremuri, Lora si Ghenu ieseau impreuna cu partenerii lor, Dan Badea si Doinita Oancea.

Oana Pascaru
 

Citeste despre: doinita oancea si lora, ionut ghenu si lora, ionut ghenu si doinita oancea


Share On Facebook