Molly

Actrita Molly Glynn a murit la doar 46 de ani, dupa ce a fost lovita de un copac care a cazut. Actrita se plimba cu sotul ei pe bicicleta, potrivit hollywoodlife.com. Dupa 18 ore de chin, aceasta s-a stins din viata.

Starul de la "Chicago Fire", Molly Glynn, a ieşit la o plimbare pe bicicletă, împreună cu soţul ei, Joe Foust, într-o pădure din apropierea casei. Între timp s-a pornit o furtună, un copac s-a prăbuşit şi a lovit-o grav pe actriţă, fără ca doctorii să o mai poată ajuta. "Nu am putut s-o salvez", a scris soţul îndurerat al actriţei pe Facebook. El a numit acea zi "cea mai întunecată" din viaţa lui. "Lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel", a adăugat el.

Molly

Moartea ei a reprezentat un motiv de tristeţe profundă pentru toţi cei care o cunoşteau. "Molly a fost o actriţă minunată şi o persoană calmă şi foarte generoasă. Era graţioasă şi stilată şi era o prezenşă strălucitoare şi sexi pe scenă", a spus Michael Halberstam, directorul artistic al teatrului.

Citeste si

DOLIU in lumea filmului din Romania! Astazi A MURIT o mare actrita

A MURIT o actrita uriasa! A fost nominalizata la Oscar si a facut istorie la Hollywood

A obtinut numeroase roluri

Molly Glynn este cunoscută pentru rolurile în cadrul serialelor "Chicago Fire", "Boss" şi "Early Edition".. A jucat pe scenele de teatru din Chicago de multe ori, jucând în peste 17 piese.

L.L

Citeste despre: atrita moarta, actrita moarta copac cazut


Share On Facebook