Joane

Dupa o lupta incredibila cu o boala crunta, actrita Joan Rivers a murit in urma cu doar cateva ore, la varsta de 81 de ani, intr-un spital din New York, a anuntat fiica acesteia, Melissa Rivers, citata de Reuters.

Joi dimineaţă, fiica actriţei anunţa că Joan Rivers este "cazată confortabil" într-un salon privat al Mount Sinai Hospital din New York. Actriţa fusese conectată la aparatele de ventilaţie asistată, după ce a suferit un stop cardiorespirator în timpul unei intervenţii la nivelul coardelor vocale, la clinica Yorkville Endoscopy din New York, pe 28 august.

Joane

"Cu mare tristeţe anunţ decesul mamei mele, Joan Rivers. A murit liniştită, la ora 1.17 p.m. (ora locală), înconjurată de familie şi prieteni", a spus Melissa Rivers.

Citeste si

Detinatoarea recordului absolut? Actrita Joan Rivers: "Mi-am facut 739 de operatii estetice"

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV este pe moarte! E tinuta in viata doar de aparate
A fost in coma indusa

Anterior, după stopul cardiorespirator suferit, Rivers a stat în comă indusă timp de mai multe zile. Medicii începuseră deja evaluarea stării creierului vedetei, pentru a vedea cât de afectat este de stopul cardiorespirator suferit. "Există o îngrijorare reală legată de faptul că regiunea din creier care controlează funcţiile motorii ar putea să fie afectată, ceea ce înseamnă că (Joan Rivers, n.r.) va rămâne fie în stare vegetativă, fie într-un cărucior cu rotile", a declarat o sursă apropiată familiei pentru NY Daily News.

L.L

Citeste despre:joane rivers, joane rivers a murit, actrita moarta


Share On Facebook