Dorian Popa

Doarian Popa si iubita lui, Claudia, au planuri mari pentru viitorul lor. Cei doi au anuntat ca se pregatesc sa devina parinti.

Dorian Popa si Claudia s-au logodit de curand si isi doresc sa isi intemeieze o familie. Cantaretul are in plan sa puna pe picioare o afacere, sa isi construiasca o casa, dar cel mai mult ar vrea sa aiba copii.

Dorian Popa

"Am pornit o relatie care implica si business si stat impreuna in aceeasi casa. ne dorim sa mergem impreuna pana la capat, insa nu ne grabim. Timpul le va ordona asa cum trebuie. Evident ca va exista si un copil, poate doi. Ne dorim pana atunci sa reusim sa contruim o casa si consideram ca o familie trebuie sa stea la casa. Vrem sa ne punem la punct afacerile, dupa care sa facem si un copil. Nu stim inca de nunta pentru ca nu ne dam seama cu ce ar schimba si daca ar aduce o schimbare buna in viata noastra de cuplu", a declarat Dorian Popa pentru o emisiune TV.

Dorian Popa

CITESTE SI:

Iubita lui Dorian Popa este exasperata! Care sunt defectele cantaretului pe care partenera lui nu le mai suporta: "Sunt mai..."

Sanii iubitei l-au eclipsat! Uite cu ce decolteu imens a iesit logodnica lui Dorian Popa la mall!

S-au certat in vazul tuturor

Dorian Popa a vorbit deschis despre problemele din relatia sa cu Claudia, dupa ce in presa a aparut informatia ca cei doi s-ar desparti dupa o cearta in vazul tuturor.

dorian popa cu iubita

"In orice relatie este normal sa existe momente mai grele. Stresul, la un moment dat, tinde sa atinga cote mai mari decat de asteptam. Sincer, nu-mi amintesc cand m-am certat cu iubita mea", a explicat artistul.

R.O.

Citeste despre: dorian popa, dorian popa tata, dorian popa familie, dorian popa iubita


Share On Facebook